Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennel, ha eleted szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennel, ha eleted szerelme megbantana sokadszorra, szakitanal vele emiatt mergedben, es utana soha többet nem keresne?

Figyelt kérdés
Hülyen jön le a kerdes,tudom, a lenyege a kerdesnek az,hogy ha szeret e egy ember egy masikat,es szakitanak vele, akkor normalis e az,hogy utana nem probalja meg helyrehozni?(nyilvan a szakito fel csunyan meg lett bantva)
2018. jan. 3. 13:46
1 2 3 4 5 6
 41/59 A kérdező kommentje:
megertesz?marmint abban hogy igenis arra vagyok hogyha szeret irjon hivjon akarja jovatenni?
2018. jan. 3. 21:50
 42/59 A kérdező kommentje:
igazad van utolso.ez a kerdes.es az ha egy ferfi 2 napig nem keres es ezt sokszor aztan azt mondja ja nem.volt rad idom meccset neztem...ilyen embert hogy lehet szeretni?most oszinten?ez megalazo nem?
2018. jan. 3. 21:52
 43/59 A kérdező kommentje:
tudom rohadt ciki.olyan vagyok mint egy tinedzser.kb huszadszorra jatszuk ezt el.de kb ugyanaz a lenyeg mindig.en hianyolom hogy keressen.eltunik pl.pentektol vasarnapig.aztan szakitok.majd bekulunk.nevetseges de tulsagosan szeretem hogy befejezzem....de most .ha nem keres.azzal vege.nem alaztatom magam egy ket uzenet miatt
2018. jan. 3. 21:55
 44/59 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy értem, mit szeretnél. De látod, hogy ez a pasi nem így működik. Ez az egyetlen baj, hogy nem keres pár napig? És ha Te keresed őt? Akkor reagál? Én nem gondolom megalázónak. Ha nincs különösebb mondandója, nem történt semmi érdemleges, akkor minek hívjon? (Kb.így működik egy pasi agya. Nekik általában sokkal gyakorlatiasabb a gondolkodàsuk, mint nekünk, nőknek.) Simán el tudom képzelni, hogy a pasid most tök értetlenül bámul maga elé, mert nem érti, mi a bajod. Az viszont gáz, ha Te keresed akkor sem reagál. De nem én járok ezzel a fickóval, nem nekem kell elviselnem a hülyeségeit.
2018. jan. 4. 07:52
 45/59 A kérdező kommentje:

Kicsit most ugy erzem mintha en egy mas vilagban elnek:)

Tehat te hogy reagalnal a következö helyzetre a paroddal:

Ugy van megbeszelve hogy ö keres engem.Szoval:

Szombat egesz nap nem ir egy darab uzenetet se.Vasarnap ugye szilveszter.delutan 4 kor ir egy üzentetet:

szia boldog uj evet neked!(mint valami ismerösnek)

ezt azert irta delutan, hogy estere le legyen rolam a gond,hogy ne kelljen mar ejfelkor irnia...ezt ugye en tudtam...

minden rokon ismerös ejfelkor ir hogy BUEK a parom persze nem....

Erre en irok neki:nem baj hogy tegnap is Volt egy nap?

Err ö meccs Volt delelött videorol neztem este elöben delutan voltak nalam haverok---

Ennyi.

Ha en valakit szeretek,akkor irok neki pl.reggel mikor felkelek, vagy este mikor elalszok,ezt te is belathatod, ez nem szerelem, ez egy nagy nulla...

Vagy szerinted ez a normalis viselkedes egy kapcsolatban?

Hogy egy 10 masodperces sms-t sajnalok a masikra?

2018. jan. 4. 11:27
 46/59 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon másképp gondolkodunk. Úgy 10 éve kb.én is totál kiborultam volna. A mostani fejemmel legalább belenéztem volna a darts meccsbe, hogy legyen miről beszélgetni. Meccs után felhívom, hogy "hé, mit szólsz, hogy XY nyert?" Elhiszem, hogy szarul esik, hogy nem keresett. Tényleg nem szép tőle, pláne, hogy sokszor figyelmeztetted. De szerinted neki milyen, hogy nem osztozol a hobbijában? Ezen elgondolkodtál? Gondolj mindig arra, hogy a másikat nem tudod megváltoztatni. Ha belefeszülsz se. Csak magadon tudsz változtatni. Vagy elfogadod a pasit ilyennek, vagy hagyod és keresel egy hősszerelmes lovagot, aki annyit foglalkozik veled, amennyit te szeretnéd. Te érzed, hogy van-e még köztetek szerelem. Ha nincs, akkor jó így, ahogy van. Ha meg szerinted van, csak nem jól fejezi ki, akkor vedd egy kicsit lazábban.
2018. jan. 4. 14:53
 47/59 A kérdező kommentje:

na varj.tehat szerinted 2 napig egy darab üzenet nem fer bele egy dart meccs miatt es ez a teremszetes?:)

tudod ugye hogy egy üzenet irasa 10 masodperc:=??

2018. jan. 4. 16:13
 48/59 A kérdező kommentje:
az teny hogy ezen nem tudok valtoztatni,de azt ne mondd hogy az a normalis hogy valaki nagy ivben leszarja a masikat.
2018. jan. 4. 16:16
 49/59 A kérdező kommentje:
Akkor maskepp kerdem, te tudnal egy olyan embert szeretni, TE, aki csak akkor foglalkozik veled, ha neki eppen kenyelmes?es napokig nem keres?
2018. jan. 4. 16:18
 50/59 A kérdező kommentje:
ja es meg valami: ö regen nem ilyen Volt.allandoan foglalkozott velem. estenkent orakat irtunk.most meg annyi se hogy jo ejszakat.na ezt se tudod te.ezert nehez igy itt velemenyt alkotni
2018. jan. 4. 16:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!