Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennel, ha eleted szerelme megbantana sokadszorra, szakitanal vele emiatt mergedben, es utana soha többet nem keresne?
Kicsit most ugy erzem mintha en egy mas vilagban elnek:)
Tehat te hogy reagalnal a következö helyzetre a paroddal:
Ugy van megbeszelve hogy ö keres engem.Szoval:
Szombat egesz nap nem ir egy darab uzenetet se.Vasarnap ugye szilveszter.delutan 4 kor ir egy üzentetet:
szia boldog uj evet neked!(mint valami ismerösnek)
ezt azert irta delutan, hogy estere le legyen rolam a gond,hogy ne kelljen mar ejfelkor irnia...ezt ugye en tudtam...
minden rokon ismerös ejfelkor ir hogy BUEK a parom persze nem....
Erre en irok neki:nem baj hogy tegnap is Volt egy nap?
Err ö meccs Volt delelött videorol neztem este elöben delutan voltak nalam haverok---
Ennyi.
Ha en valakit szeretek,akkor irok neki pl.reggel mikor felkelek, vagy este mikor elalszok,ezt te is belathatod, ez nem szerelem, ez egy nagy nulla...
Vagy szerinted ez a normalis viselkedes egy kapcsolatban?
Hogy egy 10 masodperces sms-t sajnalok a masikra?
na varj.tehat szerinted 2 napig egy darab üzenet nem fer bele egy dart meccs miatt es ez a teremszetes?:)
tudod ugye hogy egy üzenet irasa 10 masodperc:=??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!