Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennel, ha eleted szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennel, ha eleted szerelme megbantana sokadszorra, szakitanal vele emiatt mergedben, es utana soha többet nem keresne?

Figyelt kérdés
Hülyen jön le a kerdes,tudom, a lenyege a kerdesnek az,hogy ha szeret e egy ember egy masikat,es szakitanak vele, akkor normalis e az,hogy utana nem probalja meg helyrehozni?(nyilvan a szakito fel csunyan meg lett bantva)
2018. jan. 3. 13:46
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
65%
19 és 24es vagyok ismét. Nő vagyok. ;) képzeld, a férjemet pontosan így játszotta a kezemre az exe. A pasi nem ment el a csajjal valami bulira, mert dolga volt. A vizsgamunkáján dolgozott, neki fontos volt. A csaj nem értette meg, elhanyagolva érezte magát. De a nyakamat merem rá tenni, hogy a pasi nagyon szerette a lányt. A lány megsértődött, és sms-ben szakított. Képzeld el, a pasinak ez egy máig fájó pont, hogy vele így szakított az a lány. Pedig már 12 év eltelt azóta. De a fiú nem kereste utána a lányt. Bár nagyon megtört, de úgy volt vele, hogy ő mindent megadott, amit tudott. Ha nem volt elég, csak annyit érdemel, hogy sms-ben kirúgják, akkor nem kapar tovább. 2 hónapra rá megismert engem ez a fiú. Azóta is a nyakán ragadtam. ;) de tudom nagyon jól, hogy ha EGYSZER kimondom, hogy legyen vége, onnan nincs visszaút, és csak annyit kommunikálna velem, amennyit a 2 közös gyerek miatt muszáj. Pedig halálosan szerelmes belém. Amúgy teljesen jogosan akadtál ki, bőven benne van a pakliban, hogy nem szeret már téged a barátod. Ha békülni akarsz, bizony neked kell lépned.
2018. jan. 3. 17:02
 32/59 A kérdező kommentje:
hu utoolso te valamit itt nagyon felreertesz:)itt nem bulirol van szo hanem egy uzenet irasarol van szo ami 10 masodperc😂es ezt szazadszorra eljatsza !egy meccs miatt nem vizsgamunka!!meg most is ugy gondolod hogy nekem kell lepnem???
2018. jan. 3. 19:50
 33/59 A kérdező kommentje:
na akkor ugy kerdezem kedves utolso.szerinted az az ember szereti a not aki azert nem keresi 2 napig mert meccset nezett?
2018. jan. 3. 19:55
 34/59 anonim ***** válasza:
Honnan a bánatból tudjam, hogy szeret-e?! Az alapján, hogy napokig nem keres, nem szeret. De lehet, hogy valahogy máshogy mutatja ki a szeretét, amit Te nem veszel észre. Ezért lenne jó leülni tisztázni, ki mit érez. Amúgy Neked mi fáj most? Az, hogy sokadjára megbántott, vagy az, hogy nem kapar utánad?
2018. jan. 3. 20:20
 35/59 A kérdező kommentje:
mind a ketto.
2018. jan. 3. 20:56
 36/59 A kérdező kommentje:
de most gondolj bele en semmi mast nem.varok tole csak egy ket uzenetet hogy pl.gondolok rad.szerinted aki erre nem kepes az mit tenne meg ertem?
2018. jan. 3. 20:57
 37/59 anonim ***** válasza:
Elhanyagolt, jól tetted, hogy szakítottál, de ha már megtetted, ne várd, hogy zaklasson. Amit kimondasz, annak súlya van, normális ember a szavadon fog.
2018. jan. 3. 20:58
 38/59 A kérdező kommentje:
az zaklatas?ha bocsanatot ker?en ezt nem ertem
2018. jan. 3. 21:31
 39/59 A kérdező kommentje:
na akkor elmondom mit varok.azt hogy bocsanatot varjon a viselkedeseert es kerje hogy legyunk egyutt
2018. jan. 3. 21:33
 40/59 anonim ***** válasza:
Én teljesen megértelek. A nagy kérdés most az, hogy el tudod-e fogadni ezt a hibáját. Ő nem fog változni. Többször próbáltátok, nem ment. Te lazábban tudod venni?
2018. jan. 3. 21:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!