Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tinderen hogy jöhet be az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tinderen hogy jöhet be az a csaj újra és újra, akit sokadszorra utasítok el?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Nem valami nagy sikerrel tinderezek, szinte mindenkire nemet nyomtam eddig. Erre a csajra is. Nagyon jól néz ki, de szerintem nem illenénk össze. Már négyszer balra húztam de ötödszörre is bejött. Ez hogy lehet? És akkor másokat akiket balra húztam miért nem mutat újra? Ő az első akit az elutasítás után is láttam, ráadásul ennyiszer... Ja, lehet lúzerezni is, gondolom ott kezdődik hogy igent kellett volna rá mondani:D - vagy kéne, mert most is őt dobta a tinder.

2017. márc. 16. 18:20
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom vannak fizetős kiemelős funkciók ott is. és ha a delikvens kiemeli a profilját, akkor a rendszer a pofádba fogja tolni, függetlenül attól, hogy neked tetszik-e az illető vagy sem. :)

30/f

2017. márc. 16. 18:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi! Van tinder plus, és ott van "Kiemelés": heti egyszer 30 percig téged mutat elsőként a környéken. De nekem gyakrabban nyomja be ezt a csajt. Úgy hallottam elég bonyolult algoritmusok vannak itt is, lehet hogy egy ilyen 10/10-es csajnál a gép egyszerűen nem fogadja el hogy nemet mondok. Biztos én tévedtem :)
2017. márc. 16. 18:32
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
regel 2 hetente egy új FB accountot, felrakja a szokott fotókat, a tinder számára viszont mindig új ember, akit te még se + se - irányba nem jelöltél.
2017. márc. 16. 18:48
 4/8 anonim ***** válasza:
de ha tetszik miért nem tetszikre húztad? ő azt úgysem látja, csak ha ő is tetszikre húz, így meg az esélyt sem adod meg, lehet már régen behzott téged :D
2017. márc. 16. 18:50
 5/8 A kérdező kommentje:

2. válaszoló: De miért tenné ezt? Nem tűnik valami trollnak aki folyamatosan gyűjti az ellenségeket és emiatt néha tiszta lappal kéne indulnia. Milyen előnye lenne abból ha újra kezdi? Amire korábban nemet mondott azt gondolom most se akarja megkapni, az újakat pedig így is látja.

3. válaszoló: Pancser vagyok. Előre megnézem ki az illető, és ha úgy tűnik nem működne, akkor nemet nyomok, akármilyen jól is néz ki. Több mint tizenöt éve nem is volt senkim, bár ebből a tinderes időszak csak két hónap volt.

2017. márc. 16. 19:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

#2-es: azért csinálja ezt, mert pusztán egó tuningra vágyik, ezt pedig újoncként nagyobb eséllyel kapja meg, hiszen sokkal több embernél jelenik meg.

Ugyanaz a kategória, mint aki szénné retusált képet tesz fel, soha senkivel nem találkozik, mert akkor lebukna, de arra "élvez", hogy ki mindenki mozdul rá.

2017. márc. 16. 19:10
 7/8 A kérdező kommentje:
Oké, csak ezek szerint ő naponta újra regisztrál.. De ennyire lesz.rja a tinder etikettet? Az ilyen magatartásból mindenki tudni fogja hogy csak magát akarja mutogatni. Jó, nekem persze nem jött le:)
2017. márc. 16. 19:22
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

egyébként lehet program bug is.

Vagy néha nem tárol az adott program minden kapcsolatot, hanem valamekkora korlátos számot emberenként. Akit túl sokszor jelölnek, annál gyorsan kipörög az első adag, és újra feldobja őket.

2017. márc. 16. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!