Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennel, ha eleted szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennel, ha eleted szerelme megbantana sokadszorra, szakitanal vele emiatt mergedben, es utana soha többet nem keresne?

Figyelt kérdés
Hülyen jön le a kerdes,tudom, a lenyege a kerdesnek az,hogy ha szeret e egy ember egy masikat,es szakitanak vele, akkor normalis e az,hogy utana nem probalja meg helyrehozni?(nyilvan a szakito fel csunyan meg lett bantva)
2018. jan. 3. 13:46
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
100%
Nem téged akarlak megbántani, a pasid idegesít csak. Igen, keresne, ha helyre akarná hozni. Bár szerintem jobban jársz, ha nem akarjátok helyrehozni.
2018. jan. 3. 14:40
 22/59 A kérdező kommentje:
tudom.nevetseges.ezert is akadtam ennyire ki hogy szakitottam.most gondolj bele hogy mikor rakerdezek hogy miert nem kerestel 2 napja?azt valaszolja meccsek voltak a tv ben.ez milyen megalazo?
2018. jan. 3. 14:43
 23/59 A kérdező kommentje:
nekem kell lepnem?es hivjam fel hogy bocs megse szakitok?
2018. jan. 3. 14:49
 24/59 anonim ***** válasza:
100%
19es vagyok, és nem cinikusan írtam. Ha én egyszer azt mondanám a férjemnek, hogy el akarok válni, nem akarom folytatni, egész biztos vagyok benne, hogy rettenetesen szenvedne. De abban is halál biztos vagyok, hogy elfogadná a döntést, és nem próbálkozna. Pedig nagyon szeret. De amit kimondtunk, az ki van mondva.
2018. jan. 3. 14:50
 25/59 anonim ***** válasza:

"utolso,akkor megertesz hogy többször kertem ra hogy nekem ez fontos!hogy irjon es mutassa ki hogy szeret es minden egyes alkalommal ugyanezt eljatsza erted mar?erre irtam hogy eleg ebböl ne folytassuk.erre ö nem jelentkezik többet"

Pontosan ezért teljesen biztos, hogy ez az ember nem szeret téged. Akkor "szeret" csak, amikor épp kényelmes neki. Ébresztő!! Ha van egy kis eszed, akkor se akarsz már tőle semmit, ha esetleg keresne. Bár nem fog.

2018. jan. 3. 14:51
 26/59 A kérdező kommentje:

Hu 19 es akkor megegyszer.

Tehat te megbantanad a baratnödet azzal hogy nem keresed 2 napig amikor tudod hogy ö ezt mar ezerszer kerte.

Es ha a csaj azt mondana düheben elegem van belöled vege.mert nem foglalkozol az erzeseimmel.akkor te soha többet nem hivnad fel.pedig TE hibaztal!voltal te mar szerelmes?

2018. jan. 3. 14:59
 27/59 anonim ***** válasza:
100%

Az a probléma, hogy ő nem is volt szerelmes. Ezért nem keresett, ezért tojt rá, hogy te mit akarsz, és ezért tojik bele abba is, hogy dobtad.

Valószínűleg nem meccsek voltak (január van, jó reggelt!) hanem új csaj került képbe. Olyan, aki nem csak annyit jelent, hogy kopog a Viber, hanem minden nap meg tudja érteni.

Ne hívd, ne keresd, ne alázd meg magad. Teljesen felesleges.

2018. jan. 3. 15:28
 28/59 anonim ***** válasza:
100%
Ha szerelmes lett volna beléd, akkor először is odafigyelt volna arra, hogy ne bántson meg. Itt az a baj, hogy csak te hiszed azt, hogy valaha szeretett, valójában viszont marhára nem, ezért nem figyelt az igényeidre, ezért szarta le magasról, hogy sorozatosan megbánt és ugyanezért nem is érdekelte különösebben, hogy kidobtad. Ennyi az egész, mit nem értesz rajta??!
2018. jan. 3. 15:34
 29/59 A kérdező kommentje:
tudom igazatok van.eletemben nem voltam meg szerelmes csak bele.komolyan.ezert hagytam ennyi mindent:(
2018. jan. 3. 15:51
 30/59 A kérdező kommentje:
amugy DARTS van:)nem focimeccsek:)=
2018. jan. 3. 15:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!