Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennel, ha eleted szerelme megbantana sokadszorra, szakitanal vele emiatt mergedben, es utana soha többet nem keresne?
"utolso,akkor megertesz hogy többször kertem ra hogy nekem ez fontos!hogy irjon es mutassa ki hogy szeret es minden egyes alkalommal ugyanezt eljatsza erted mar?erre irtam hogy eleg ebböl ne folytassuk.erre ö nem jelentkezik többet"
Pontosan ezért teljesen biztos, hogy ez az ember nem szeret téged. Akkor "szeret" csak, amikor épp kényelmes neki. Ébresztő!! Ha van egy kis eszed, akkor se akarsz már tőle semmit, ha esetleg keresne. Bár nem fog.
Hu 19 es akkor megegyszer.
Tehat te megbantanad a baratnödet azzal hogy nem keresed 2 napig amikor tudod hogy ö ezt mar ezerszer kerte.
Es ha a csaj azt mondana düheben elegem van belöled vege.mert nem foglalkozol az erzeseimmel.akkor te soha többet nem hivnad fel.pedig TE hibaztal!voltal te mar szerelmes?
Az a probléma, hogy ő nem is volt szerelmes. Ezért nem keresett, ezért tojt rá, hogy te mit akarsz, és ezért tojik bele abba is, hogy dobtad.
Valószínűleg nem meccsek voltak (január van, jó reggelt!) hanem új csaj került képbe. Olyan, aki nem csak annyit jelent, hogy kopog a Viber, hanem minden nap meg tudja érteni.
Ne hívd, ne keresd, ne alázd meg magad. Teljesen felesleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!