Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennel, ha eleted szerelme megbantana sokadszorra, szakitanal vele emiatt mergedben, es utana soha többet nem keresne?
9es vagyok.
Ha valaki képes megsértődés miatt szakítani, azt nem akarom többet keresni, vesződjön a frac egy hisztis, játszmázgatós perszónával.
Amúgy olyan típus vagyok, mint az exed, nincs szükségem mindennapos kommunikációra, tök normális számomra, ha pár napig nem beszélünk. De ha a páromat ez bántja és ezt jelzi, akkor odafigyelek és írok neki legalább pár sort, hogy ne érezze rosszul magát. Ez a szeretetkimutatás, nem az, hogy amikor épp ott vagy, akkor milyen cuki veled, annál könnyebb dolog a világon nincs.
1-es vagyok. Igen keresnie kéne téged, ha nem azonnal, de kis idő múltán. Szerintem ha ő keresni fog, akkor is az lesz a vége, hogy ő nem hibás. Mert ő most sem hibás a saját szemében, mert megindokolta, hogy nézte a focit. Lehet most is meccset néz és nincs ideje foglalkozni vele, hogy szakítottak vele... :D
Bocsi, én azt mondom keress valakit, aki vagy közelebb lakik hozzád, vagy képes egyszerre több dologra összpontosítani /lásd. kapcsolat és mellette tévézés./
ok ezt most cinikusan irtad,
de engem a lenyeg erdekel, az, hogy szerinted is az lenne a normalis, hogy ezek utan megkeresne es akarna visszacsinalni.ha szeretne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!