Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tennel, ha eleted szerelme...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennel, ha eleted szerelme megbantana sokadszorra, szakitanal vele emiatt mergedben, es utana soha többet nem keresne?

Figyelt kérdés
Hülyen jön le a kerdes,tudom, a lenyege a kerdesnek az,hogy ha szeret e egy ember egy masikat,es szakitanak vele, akkor normalis e az,hogy utana nem probalja meg helyrehozni?(nyilvan a szakito fel csunyan meg lett bantva)
2018. jan. 3. 13:46
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:
100%
*"se vagy az" - "se vagy fontos?" akart lenni.
2018. jan. 3. 14:17
 12/59 anonim ***** válasza:
100%
Na végre valami információ... ebben az esetben ne csodálkozz. Semmit sem jelentesz neki, még annyit sem mint egy meccs.
2018. jan. 3. 14:18
 13/59 A kérdező kommentje:
de ez nem igy van.Ha együtt vagyunk imad
2018. jan. 3. 14:19
 14/59 A kérdező kommentje:
Kedves 9 es!Tehat ha te megbantod a parod, es ö szakit veled, akkor te nem kerdezel soha többet semmit?
2018. jan. 3. 14:20
 15/59 A kérdező kommentje:
1 es valaszolo tehat ez azt jelenti te is ugy gondolod hogy normal esetben szoktak meg ezek utan keresni egymast legalabb megkerdezni hogy megbeszelhetjük e?
2018. jan. 3. 14:26
 16/59 anonim ***** válasza:
100%

9es vagyok.

Ha valaki képes megsértődés miatt szakítani, azt nem akarom többet keresni, vesződjön a frac egy hisztis, játszmázgatós perszónával.

Amúgy olyan típus vagyok, mint az exed, nincs szükségem mindennapos kommunikációra, tök normális számomra, ha pár napig nem beszélünk. De ha a páromat ez bántja és ezt jelzi, akkor odafigyelek és írok neki legalább pár sort, hogy ne érezze rosszul magát. Ez a szeretetkimutatás, nem az, hogy amikor épp ott vagy, akkor milyen cuki veled, annál könnyebb dolog a világon nincs.

2018. jan. 3. 14:27
 17/59 A kérdező kommentje:
utolso,akkor megertesz hogy többször kertem ra hogy nekem ez fontos!hogy irjon es mutassa ki hogy szeret es minden egyes alkalommal ugyanezt eljatsza erted mar?erre irtam hogy eleg ebböl ne folytassuk.erre ö nem jelentkezik többet
2018. jan. 3. 14:31
 18/59 anonim ***** válasza:

1-es vagyok. Igen keresnie kéne téged, ha nem azonnal, de kis idő múltán. Szerintem ha ő keresni fog, akkor is az lesz a vége, hogy ő nem hibás. Mert ő most sem hibás a saját szemében, mert megindokolta, hogy nézte a focit. Lehet most is meccset néz és nincs ideje foglalkozni vele, hogy szakítottak vele... :D

Bocsi, én azt mondom keress valakit, aki vagy közelebb lakik hozzád, vagy képes egyszerre több dologra összpontosítani /lásd. kapcsolat és mellette tévézés./

2018. jan. 3. 14:33
 19/59 anonim ***** válasza:
100%
A barátod ebből kb.annyit fog fel, hogy kidobtad. Ha kidobtad, hát kidobtad, onnantól nincs mit tenni. Kimondtad, hogy vége, valószínűleg felfogta, és eszerint cselekszik. Akkor is, ha esetleg szenved a helyzettől. Ha ki akarsz vele békülni, akkor neked kell lépned.
2018. jan. 3. 14:37
 20/59 A kérdező kommentje:

ok ezt most cinikusan irtad,

de engem a lenyeg erdekel, az, hogy szerinted is az lenne a normalis, hogy ezek utan megkeresne es akarna visszacsinalni.ha szeretne

2018. jan. 3. 14:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!