Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit kéne tennem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Van egy barátnőm akivel pár éve együtt élünk, nagyon szeretem, és alapvetően tök jó a kapcsolatunk, nem veszekszünk, jól elvagyunk, nyugi van. Viszont, nem olyan régen megismertem egy másik lányt a munkahelyemen, és nagyon belezuhantam, ami még a kisebbik gond, de úgy veszem észre hogy ez kölcsönös, és ettől teljesen megborultam.

Tisztességes férfi vagyok, természetesen semmi nem történt, viszont belül szétszakadok, és ez gyötrődés már kifelé is látszik. Realizáltam hogy a jelenlegi kapcsolatomban már kialudt a tűz, igazából csak elvagyunk. A másik lányt pedig annyira nem ismerem, nem tudom hogy mennyire fellángolás ez a dolog, viszont úgy érzem hogy valamelyik szálat el kéne varrni. Voltatok már hasonló helyzetben?

2017. dec. 23. 09:57
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Na igen, ez az ami nekem sajnos kimaradt. Nagyon kis szerencsétlen voltam tini koromban, és eddig 2 komoly kapcsoaltom volt (a jelenlegi a 2.) + 1 kaland. Ennyi.

Én is érzem hogy amiatt is szállt el az agyam egy kicsit, hogy éreztem hogy egy nő közeledik felém. Én nem szoktam meg hogy nekem udvaroljanak. Ami eddig összejött, általában azért is küzdeni kellett.

2017. dec. 23. 11:19
 12/17 anonim ***** válasza:

Olyan vagy akár egy éretlen gyerek...láttam új lapátot s tetszik apu!

A régi lapát is jó, de ez jobban tetszik most...megkaphatom? :DDD

Tudod te egyáltalán, mit is akarsz hosszútávon vajon...szerintem még porozgatni a virágokat...mindig jön új és új lapát, de tudni-érezni kellene, hogy nem kell jobb;)

2017. dec. 23. 11:56
 13/17 anonim ***** válasza:

Én is ilyen elhagyott nő vagyok.

Csak exem példáját tudom mondani.

Meg ismerkedett munkahelyén egy lánnyal. A mi kapcsolatunk is kihült. A szeretet viszont nagyon mély volt. A lányba belehabarodott. Egy hónapig vívódott. Mivel akkor még nem volt köztük semmi, esélyt adtam neki. Ő szakított.

El költözött. (3 évig éltünk együtt)

Megkapta a lányt. Együtt voltak. Nem működött, vissza akart jönni. Nem fogadtam vissza. Ez volt egy éve, azóta háromszor szakított a lánnyal miattam. Annyiszor próbált vissza kapni. Miután nem fogadtam vissza az utolsó ilyen próbálkozásnál, vissza ment a lányhoz. Azóta is együtt vannak. Exemmel jóban vagyunk. De mint pár csalódtam benne. Mivel néha egy e-mailt küld, illetve ismerősöktől is ezt hallom, tudom, hogy nagyon boldogtalan. Megbánta, hogy egy kaland miatt eldobott egy amúgy stabil, jól működő kapcsolatot. Ott csak fellángolás volt, az újdonság varázsa.

Ezzel nem magamat istenítem, félre értés ne essék, de jól gondold át mit is érzel. A régi javítható e. Nehogy még bánd. Sokszor nincs vissza út.

2017. dec. 23. 11:57
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha az exed úgy érezte, hogy kell neki a lány, akkor nincs itt semmilyen agonizálás.

Az az igazi szerelem, amikor nem nőként vagy férfiként tekintesz a másik emberre.

Ha már megmozgat, akkor az aktuális kapcsolat már nem olyan.

Lehet mélynek aposztrofálni, de ezt nem mélységbe mérik. Elmélyülhet, párhuzamosan a szerelemmel, de ahol egy kapcsolat kihűl, és csak egy kötődés marad utána az már bármikor meginoghat.

Ezt sokan nem fogadják el.

Az exed jól tette, hogy lelépett tőled. Egyszerűen nem volt már a kapcsolatotokban annyi összetartóerő szexuális, érzelmi téren, hogy más nőkön átnézzen.

2017. dec. 23. 15:18
 15/17 anonim ***** válasza:

Exem a helyzet miatt menekült. Nem a kapcsolat elől.

Konfliktus volt közte édesanyám között.

Ez egy menekülési út volt részéről. Anyagi helyzet miatt költözés nem volt lehetséges.

A történetet felületesen meséltem el.

Emellett a napi szinten történő törődés, csók, érintés, beszélgetés rendben volt. A kihülést úgy értettem, hogy rá nyomta a bélyegét a konfliktus a kapcsolatra. Köztünk megoldhatatlan probléma nem volt.

2017. dec. 23. 15:25
 16/17 A kérdező kommentje:

Mindegyik válaszban van igazság. Tudom hogy elég éretlen ez a gondolkodás. De az a baj hogy olyan erős érzések fejlődtek ki bennem amit már nagyon nehezemre esik józan ésszel kontrollálni.

Jelen pillanatban nincs olyan opció amit ne bánnék meg. És rohadt nehéz okosnak lenni egy ilyen helyzetben.

Ha az eszemre hallgatok és leépítem ezt a kikacsintást, és megpróbáljuk helyrehozni a mostani a kapcsoaltot, nem biztos hogy sikerül. Lehet hogy ez után külső behatás nélkül is fél-1 éven belül az lesz a vége hogy szétmegyünk mert nem sikerül újraéleszteni a tüzet.

Ha netán a másik utat választanám, akkor ott teljesen benne van a pakliban amit az előbb kifejtett az egyik válaszoló. Sehol nincs leírva hogy jól működne. Lehet hogy 3 hónap után bebukik, és rájövök hogy hibát követtem el, de akkor már mindegy.

Sokan azt mondjuk hogy egy kapcsolatban bőven elég ha nem megyünk egymás torkának. De van akitől azt hallom hogy igenis lehet olyat találni akivel nem tompulnak el ennyire az érzések.

A környezetembe nem egy kapcsolat ment szét a közelmúltba amiatt hogy 5-6-8 éve együtt vannak, jóideje együtt élnek és rájöttek hogy igazából már csak vegetálnak egymás mellett.

Mindenesetre köszönöm a válaszokat. 1-2 hónapig még mindenképp az első utat fogom nyomni, aztán meglátjuk hogy alakul. Kellemes ünnepeket mindenkinek!

2017. dec. 24. 10:18
 17/17 anonim ***** válasza:
Ellenàlni az uj kolleganődnek.Vàgysz uj impulzusokra meguntad a mostani kapcsolatodat szó szerint belekényelmesedtetek .Addig ez így lessz ameddig az igazit meg nem talàlod.
2017. dec. 25. 04:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!