Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is beleszol az életébe az anyja? 24 évesen?
Anyukam nem engedi hogy 25-én ott aludjak a barátomnal.
A barátom anyukája 25ere ebédre meghívott de mivel messze laknak így jobb lenne ha ott aludnék.
De anyukám kb megtiltotta.. 24 évesek vagyunk mindketten.
Csomó ilyen apró dolog van amibe beleszol. Meg tudnék őrülni már ettől.
Miért nem engedi hogy végre felnőttként éljek. Én meg utalom ha megmondjak mit tegyek. Vagyok már annyira felnőtt hogy tudjam a dolgokat. Mással is ezt csinálják?
El akarok már költözni de még nem tudok.
32 válaszoló !!
A 16 éves korom óta dolgozom az nem azt jelenti hogy iszonyu sok pénzem van. Diákként dolgoztam! És itt arról van szó hogy a cipőt, ruhát telefont, néha egy egy mozi magamnak fizettem!!
Hogy tudnék diákmunkából 16-17-18 évesen úgy félretenni?? Istenem egyes emberek esküszöm vagy nem gondolkodnak vagy direkt ennyire ostobák már elnézést. Hol éltek??
Érettségi után egyetemre mentem, nem tudtam mellette dolgozni az órák és a tanulás miatt. Akkor is csak nyáron tudtam dolgozni és azt a pénzt az egyetemre költöttem. 1 éve dolgozom ténylegesen rendes munkahelyen. Hogy tudtam volna albérletbe menni eddig??
Egyesek komolyan képesek mindenbe belekötni nevetséges :D
A többi válaszolónak köszönöm.
21 éves koromtól egyedül élek... eleinte nagyon szar volt, összeszorított fog és hó végén vajas kenyér, de tudod mit? Piszkosul megérte, mert végre azt csináltam, amit akarok.
Te 24 évesen még ott tartasz, hogy anyuci mondja meg, mit csinálhatsz. NEM vagy felnőtt nő, csak egy kisgyerek.
Nekem 16-18 éves korom óta (mikor megbizonyosodtak róla, hogy tudok józan belátással dönteni és nem szarom el az életem akkor sem, ha nem fogják a kezeimet) nem igazán csinálnak ügyet abból, hogy kivel vagyok és mit csinálok. Látták, hogy nem megy semmi semminek a rovására, nem csinálok (akkora) hülyeségeket, megnyugodtak.
Én a helyedben megkérdezném, hogy mi a bajuk ezzel. Nem, a mert csak és a mert én azt mondtam nem válasz. Mondják meg, mitől tartanak, vagy miért nem tartják ezt jónak és arra kitalálunk valami kompromisszumot. Amíg viszont nem hangzanak el észérvek, addig őszintén szólva magasról leszarnám, hogy ki mit akar és mit tilt meg. Felnőtt nő vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!