Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak is beleszol az életébe az anyja? 24 évesen?
Anyukam nem engedi hogy 25-én ott aludjak a barátomnal.
A barátom anyukája 25ere ebédre meghívott de mivel messze laknak így jobb lenne ha ott aludnék.
De anyukám kb megtiltotta.. 24 évesek vagyunk mindketten.
Csomó ilyen apró dolog van amibe beleszol. Meg tudnék őrülni már ettől.
Miért nem engedi hogy végre felnőttként éljek. Én meg utalom ha megmondjak mit tegyek. Vagyok már annyira felnőtt hogy tudjam a dolgokat. Mással is ezt csinálják?
El akarok már költözni de még nem tudok.
24 évesen már egyedül tartottam el magam. Nem tudom pontosan milyen felnőtt nőről beszélsz, te még egy gyerek vagy, ha nemet sem bírsz mondani anyádnak.
26N
Nem kéne leszólni a kérdezőt, nem veszitek észre hogy azt kérdezi ki volt hasonló helyzetben? Sajnos én voltam és maximálisan átérzem azt a presszúrát amit egy szülő lelkileg ráterhel a gyerekére! És ne gyertek azzal hogy költözzön el, meg önállósodjon. Az iyen szülő pontosan tudja hogy kell keresztbetenni a gyerekének. Rajtam is röhögtek hogy anyám nem engedte hogy fessem a hajam ilyen koromban. De azt az érzést nem ismerték hogy anyám hogy reagált mindenre. Én is visszapofáztam nem voltam nyuszika, akkor meg betett nekem, lealázott a pasim előtt hogy hányévesig bepisiltem. Pokol volt. Szóval ne ítélkezzetek!
Szerintem nyugodtan aludj ott a barátodnál, nem csak karácsonykor, bármikor amikor szeretnél. Tényleg felnőtt vagy. És semmiben se hallgass anyukádra.
Köszönöm végre valaki aki megérti a problémámat. Engem ez pont azért bosszant egyébként mert úgymond mindig is jó gyerek voltam. Rám soha egy panasz nem lehetett, mert nem voltak tini koromban sem olyan lázadó dolgaim.
Jelenleg is adok bele a költségekbe. Takarítok is stb.
Tehát nem lehet rám panasz egyáltalán. Erre mégis küzdenem kell ilyen baromságok miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!