Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Másnak is beleszol az életébe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnak is beleszol az életébe az anyja? 24 évesen?

Figyelt kérdés

Anyukam nem engedi hogy 25-én ott aludjak a barátomnal.

A barátom anyukája 25ere ebédre meghívott de mivel messze laknak így jobb lenne ha ott aludnék.

De anyukám kb megtiltotta.. 24 évesek vagyunk mindketten.

Csomó ilyen apró dolog van amibe beleszol. Meg tudnék őrülni már ettől.

Miért nem engedi hogy végre felnőttként éljek. Én meg utalom ha megmondjak mit tegyek. Vagyok már annyira felnőtt hogy tudjam a dolgokat. Mással is ezt csinálják?

El akarok már költözni de még nem tudok.

2017. dec. 20. 07:06
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
88%

Másnak is.

Én 22 éves vagyok, és nyilván azt teszek, amit akarok, ez tény.

Nem tilthat meg semmit, és ezzel ő is tisztában van, viszont van egy titkos fegyvere: az érzelmi zsarolás. Nem mondja, hogy nem mehetsz. Inkább elkezdi sajnáltatni magát, hogy neki milyen rossz, és tudom, hogy nem kellene, de a legtöbbször megsajnálom, mert mégiscsak az anyám.

Figyelj, én azt tudom javasolni, hogy bármit is tesz, mondj nemet anyukádnak. Ha a tiéd is olyan, mint az enyém, akkor fog duzzogni, el fogja mondani, hogy őt mennyire megverte valami égben élő csávó, de a tudatod felfogja, hogy csak azért csinálja, hogy irányítson.

22/N

2017. dec. 20. 08:33
 12/38 anonim ***** válasza:
87%

7-es válaszolóval tökkkéletesen egyetértek!

Addíg fogja ezt tenni veled amíg hagyod.

Tőlem a 3x felett is elvárták volna hogy számoljak be az életemről, mikor hova megyek, kivel miért vagyok, úristen, csak nem nőhöz megyek?... stb.

Egyszer elég lett ebből, még veszekedni sem kellett velük emiatt. Mindösszesen annyi történt hogy stílust váltottam.

Kb. úgy ahogy 7-es írta, "mentem, majd jövök valamikor, sziasztok", majd mielőtt kérdeznének vagy kombinálnának, ajtó becsuk és ennyi.

Aztán hogy másnap duzzognak? Figyelj, nem a te dolgod hanem az övé. Ha duzzog, akkor húzódjon vissza a csigaházába, aztán akkor jöjjön elő mikor olyan dolog van amihez van köze.

Nagyjából ennyi a varázslat, nem kell ehhez veszekedni vagy kifakadni.

2017. dec. 20. 08:41
 13/38 anonim ***** válasza:
62%
Az már rég volt sajnos, de nem szólt bele. Néha elmondta ugyan a véleményét, de a döntés az enyém volt.
2017. dec. 20. 08:43
 14/38 A kérdező kommentje:
De basszus ez olyan rossz hogy így próbál manipulálni.. Nem értem ez miért jó egy szülőnek..
2017. dec. 20. 08:45
 15/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat tényleg. Sokat segítettek.
2017. dec. 20. 08:46
 16/38 anonim ***** válasza:
40%

Ma reggel álmosan kibotorkáltam a hűtőhöz és tejet akartam elővenni. A kedvesem már az asztalnál ült és majszolt, majd elkezdte magarázni, hogy mindig előbb a közeli szavatosságú terméket használjuk fel és, hogy most azonnal rendezzem időrendbe a tejeket, mivel anélkül lyukak maradnak az időláncban és olvassam le a szavidőket aszerint cselekedjek. Mondanom sem kell, hogy álmosan a félhomályban semmit nem látok, nemhogy az apróbetűs részt. Hozzáteszem sok-sok éve élünk együtt.

Na és ilyenkor ki-ki vérmérséklete, neveltetése, humora, vagy rossz kedve szerint válaszol illetve cselekszik.

Azt akartam ezzel mondani, hogy az önnállósodás mindig nehéz, és mindegyikünk megküzd vele és sosincs vége :)

2017. dec. 20. 08:55
 17/38 anonim ***** válasza:
62%

"ez olyan rossz hogy így próbál manipulálni.. Nem értem ez miért jó egy szülőnek."

Mert a gyermeke vagy, mindig is az leszel a szemében, ezzel együtt próbál segíteni, illetve önző módon próbál magához láncolni, irányítani, dirigálni, befolyásolni hogy ne veszítsen el.

Ez nem jó, nem egészséges dolog. Ezért kell neked lépned. Egészen addig fogja csinálni amíg hagyod.

A módszerek ld. fent.

2017. dec. 20. 08:59
 18/38 anonim ***** válasza:
46%

24 éves a fiam és 24 éves a barátnője, akivel 5 éve vannak együtt. Eddig egyikük rézéről se volt ottalvás,25 km-re lakunk egymástól.

A lány szülei konzervatívan gondolkodnak amit Ő elfogad, bár nem is került szóba eddig ez a téma.

Jön a karácsony, én javasoltam a fiamnak,hogy aznap, amikor nálunk töltik az ünnepet aludjon itt a barátnő.

Ha a másik részről vetődne fel ez a kérdés se szólnék ellene. Bár itt 5 év együtt járásról van szó. Ha friss ismerettség lenne nem tudom,hogy mit tennék.

18 éves volt a fiam amikor volt egy évfolyamtárs barátnője. A lány szerintem első alkalommal ott aludt volna nálunk,de a fiamnak azért volt annyi esze,hogy átlátta, következő lépés már az összeköltözés lett volna, akkora volt a nyomulás.

Köztünk bizalmi kapcsolat van. Amennyit elmond, annyit hallgatok meg, igyekszem elfogadni azt, amit megbeszélnek, alkalmazkodom hozzájuk, csak néha van - és akkor el is fogadja-,hogy elmondom a más irányú véleményem.

Egy szülő mindig nehezen veszi tudomásul ha felnő a gyereke és önálló döntéseket hoz,de el kell fogadnunk, és értékelni kell ha a bizalma megmarad irányunkban.

2017. dec. 20. 09:01
 19/38 anonim ***** válasza:
52%

Tenyleg pakolj es menj. Mondd, majd jovok es ne vard meg a valaszt.

Nekem is ilyen gazosak voltak snyamek. De nekem adodott egy lehetoseg,h elkoltozzek 20 evesen. Azota is abban a kis lepra lakasban elek, de legalabb nem vagyok ideggorcs a szemetladaktol.

Azota is undorodok a csaladi osszejovetelektol. Inkabb dolgozok helyette.

Egy eletre megjegyeztem,h ne fuggjek masoktol.

Kerdezo megertelek. Egy csapas az ilyen szulo. A mai napig probalja tonkretenni minden parkapcsolatom. Most mar megmondtam neki,h elegem van a beteges feltekenysegebol,ne ragassza ra meg egyeb paranoias hulyesegeibol.

N

2017. dec. 20. 09:27
 20/38 A kérdező kommentje:

Hát de ez benne a pláne hogy én sem titkolózom anyu előtt, őszinte vagyok vele mégis úgy érzem megfojt néha..

Meg folyton ha elmegyek otthonról kerdezgeti hogy hova megyek mikor jövök kivel megyek. Oké hogy félt, de amúgy meg is mondom hogy hol vagyok. Meg nem titkolom de az agyamra megy tényleg. Úgy viselkedik mintha ovis lennék.

Mi 70 km-re lakunk egymástól és amúgy is csak hétvégén látjuk egymást emiatt. Persze összeköltözés a cél de ahhoz még gyűjteni kell..

2017. dec. 20. 09:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!