Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Barátommal lassan 3 éve vagyunk együtt, nagyon jól elvagyunk nagy ritkán kapunk csak össze, de múltkor észre vettem hogy más nővel is beszél messengeren. Ez miért lehet?rá kérdezzek? Vag csak túl kombinálom?2017. dec. 6. 09:56
11/14 A kérdező kommentje:
Nem tudunk mindig egymásra figyelni mivel külön élünk más Városba és máshol is dolgozik, így ha haza jön 2 hetente akkor vagyunk együtt.De ma is mondta h alig várja h össze költözzünk jövöre, hamegcsalt volna vagy máshoz vonzódna csak nem mondana ilyet :/
2017. dec. 6. 19:32
12/14 anonim 

válasza:

Sztem tervez veled lehet hogy az a nő csak egy baràtja az is lehet hogy tanàcsot adott neki és nem akarta az orrod alà dörgölni.Mondjuk a titkolozás nem olyan szerencsés dolog és sztem te se titkolozz mert abbol nem fog semmi jó kisülni.
13/14 anonim 

válasza:

Az én pàrom is beszêl ehmgy két ismerős nőjével de tudom hogy nem csalna meg bizom benne .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!