Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Barátommal lassan 3 éve vagyunk együtt, nagyon jól elvagyunk nagy ritkán kapunk csak össze, de múltkor észre vettem hogy más nővel is beszél messengeren. Ez miért lehet?rá kérdezzek? Vag csak túl kombinálom?2017. dec. 6. 09:56
1/14 anonim 

válasza:

éppen megcsal lelkileg lehet
naná, h. ne hagyd annyiba
3/14 A kérdező kommentje:
Ez a nő a munkatársa, épp a munkáról beszéltek, de a nőnek is van barátja.ha nem lenne semmi köztük akk nem titkolná el hogy beszélgetnek nem? Vagy csak nem akarja hogy gelhúzzam magam?
2017. dec. 6. 10:15
4/14 anonim 

válasza:

Szerintem munkáról a munkehelyen beszélgessenek! Vagy otthonról dolgoznak?
5/14 A kérdező kommentje:
Nem otthonról dolgoznak,
2017. dec. 6. 10:29
6/14 anonim 

válasza:

Semmiképp se balhézz, és végképpen ne kombinálj! Higgadtan mondd el a problémádat, aztán hallgasd meg a barátodat. Semmiképp sem jò jel, ha titkolja előtted a beszélgetést. Vagy vaj van a fején, vagy Téged gondol egy hárpiának. Mindenképp tisztázzátok.
7/14 A kérdező kommentje:
Nem akartam balhézni,szépen megbeszélni a dolgokat.Igaz Én is beszélek 1 pasival de ő már 1 éve a legjobbbarátom, Én azért nem mondom el apáromnak mert nem tetszeneneki és felhúzná magát
2017. dec. 6. 11:00
8/14 A kérdező kommentje:
És nem hinném h hárpia lennéj :/
2017. dec. 6. 11:01
9/14 anonim 

válasza:

Ha te is beszélgetsz pasival és eltitkolod akkor most mit csodálkozol ha más is beszél más neművel?
10/14 anonim 

válasza:

Szerintem itt lenne az ideje őszintén magatokba nézni. Mind a ketten ellenkező nemű baráttal fecsegtek titokban. Az nem baj, hogy szóbaálltok más pasival/csajjal. A titkolózás viszont nagyon gáz. Hol a bizalom? Hol az egymásra figyelés? Ha igazán figyeltek egymásra, hogyan maradhat titokban, kivel barátkoztok? Nagyon sürgősen gatyába kéne rázni ezt a kapcsolatot, mert ennek így nagyon szomorú vége lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!