Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az első szerelem mindig véget ér?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első szerelem mindig véget ér?

Figyelt kérdés
2017. szept. 11. 16:16
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Tudtok ellen példákat?
2017. szept. 11. 16:16
 2/27 anonim ***** válasza:
100%
Én még nem láttam ellenpéldát, ettől még természetesen létezhet, csak nagyon ritka. Arra se láttam még mondjuk példát, hogy valakinek az első szerelme lenne az életében a legnagyobb, szóval nem is feltélenül baj, ha véget ér.
2017. szept. 11. 16:20
 3/27 anonim ***** válasza:
76%

Logikusan minden első véget ér, mivel akkor lehet első, ha van már utána második. Addig az csak "a szerelem". Az 1.vh-t is csak simán világháborúnak hívták amíg nem volt második.

Egyedül az utolsó szerelem nem ér véget.

2017. szept. 11. 16:21
 4/27 anonim ***** válasza:
100%
Hát én is azt hittem, hogy nem fog. Főleg, hogy lett egy közös gyerekünk is. Összesen 10 évet húztam le vele, mikor úgy döntöttem, elég volt. Tényleg gyerekfejjel mentem bele a kapcsolatba (14 éves voltam), nem volt kialakult személyiségem. Kiforrtuk magunkat, és a végére rá kellett jönni, nagyon nem passzolunk... Örülök, hogy kiléptem belőle.
2017. szept. 11. 16:40
 5/27 anonim ***** válasza:
100%

A 3. válaszoló megragadta a lényeget :D

Amúgy manapság, amikor 15-16 évesen megvan a kamaszok első kapcsolata, elég kicsi arra az esély hogy évek múltán is együtt lesznek, hiszen még ők maguk is változnak.

Ellenben, ha valakire mondjuk 20 fölött talál rá az 1. szerelem és addig nem is volt kapcsolata, szerintem ott nagyobb az esély arra hogy együtt maradjanak a párok.

Amúgy volt osztálytársamék 10.-ben jöttek össze, most egyetemen másodévesek és még mindig együtt vannak...

2017. szept. 11. 16:44
 6/27 anonim ***** válasza:
100%

Tudomásom szerint ezt meg tudják mérni és az jött ki hogy átlagosan körülbelül 2 év a szerelem fiatalkorban. Ami nem azt jelenti, hogy utána semmi sincs, csak hogy a lángolás, a fájdalom a másik hiányától elmúlik.

Szerelem alatt van aki tévesen az erős szeretetet, kötődést és fizikai vonzódást érti. Az szerencsés esetben nem múlik el soha.

2017. szept. 11. 16:46
 7/27 A kérdező kommentje:

Szóval egyikőtök sem ismer olyat pl családban, ismerősök között akik egész fiatalon szerelmesek lettek egymásba és együtt is maradtak?

Köszönöm a válaszokat megy mindre a zöld kéz :)

Mondjuk a 3. válaszolót én sem annyira értem, de nem baj :)

2017. szept. 11. 16:57
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Elso szerelemhez mentem felesegul,igaz,volt kozte 4ev amig masokkal voltunk,de abban a hitben hazasodtunk h ha visszatalaltunk egymashoz,akkor orokke fog tartani.Annyira mas iranyba valtoztunk hogy keptelenseg volt osszetartani.
2017. szept. 11. 17:00
 9/27 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlen egyet tudok a volt osztálytársam. 15-16 évesek voltak, mikor össze jöttek. Eltelt 43 év és még mindig láthatóan szeretik egymást.
2017. szept. 11. 17:38
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Nalam meg nem ert veget, legalabbis az en reszemrol. O az egyetlen olyan ferfi, akibe egy nap alatt beletudok szeretni , a masik napon pedig kepes vagyok megyulolni. Senkire nem tudok ugy nezni, mint ra. Nem igazan vagyok tisztaban az o erzeseivel, de erzem, hogy o sem tud igazan elengedni. Sz*r dolog ez, mert ha nem elsok lettunk volna egymasnak, megmerem kockaztatni, hogy egyutt eljuk le az eletunket...de hat ez van.
2017. szept. 11. 19:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!