Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első szerelem mindig véget ér?

Logikusan minden első véget ér, mivel akkor lehet első, ha van már utána második. Addig az csak "a szerelem". Az 1.vh-t is csak simán világháborúnak hívták amíg nem volt második.
Egyedül az utolsó szerelem nem ér véget.

A 3. válaszoló megragadta a lényeget :D
Amúgy manapság, amikor 15-16 évesen megvan a kamaszok első kapcsolata, elég kicsi arra az esély hogy évek múltán is együtt lesznek, hiszen még ők maguk is változnak.
Ellenben, ha valakire mondjuk 20 fölött talál rá az 1. szerelem és addig nem is volt kapcsolata, szerintem ott nagyobb az esély arra hogy együtt maradjanak a párok.
Amúgy volt osztálytársamék 10.-ben jöttek össze, most egyetemen másodévesek és még mindig együtt vannak...

Tudomásom szerint ezt meg tudják mérni és az jött ki hogy átlagosan körülbelül 2 év a szerelem fiatalkorban. Ami nem azt jelenti, hogy utána semmi sincs, csak hogy a lángolás, a fájdalom a másik hiányától elmúlik.
Szerelem alatt van aki tévesen az erős szeretetet, kötődést és fizikai vonzódást érti. Az szerencsés esetben nem múlik el soha.
Szóval egyikőtök sem ismer olyat pl családban, ismerősök között akik egész fiatalon szerelmesek lettek egymásba és együtt is maradtak?
Köszönöm a válaszokat megy mindre a zöld kéz :)
Mondjuk a 3. válaszolót én sem annyira értem, de nem baj :)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!