Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudom, hogy kiszerettem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom, hogy kiszerettem valakiből?

Figyelt kérdés

Többéves viszonzatlan szerelemről van szó (kavarásokkal), ahol nagyot csalódtam is az illetőben.

Honnan tudom, hogy kiszerettem belőle, ha még kötődöm hozzá, mert első szerelem volt, és nagyon sokat gondolkozom rajta, de azért, mert idegesít és fájdalmat okoz, felborította az egész lelkivilágom, de már nem tudok rá úgy gondolni, mint akit szeretek?

Olyat is gyakran hallok, hogy csak akkor lépünk túl valakin igazán, ha találunk helyette mást, de én egyelőre nem akarok semmit senkitől.

Hiába győzöm meg magam racionálisan akár napokra, hogy egy szánalmas alak, és nem tudnék benne semmit sem szeretni, mégis időnként bevillannak pozitív emlékek, vagy elalvás előtt megszokásból rágondolok, és nem tudom elhinni, hogy nem tudok már ugyanúgy tekinteni rá, mint régen.

2017. aug. 12. 22:38
 1/2 Tizenhármas ***** válasza:
100%

Kb sehonnan- valószínű időre van szükséged, hogy rendezd magadban a dolgokat.

Nagy csalódás érhetett, ezért talán nem vagy képes még elkülöníteni azt a pozitív képet amit róla alkottál, attól amit tapasztalátl (és nem számítottál rá). Előbb-utóbb elfogadod majd. Még az is megeshet, hogy utána is szerelmes maradsz, csak az eszed/büszkeséged diktál mást. Ebben az esetben ha nem találkoztok, szép lassan kikerülsz a hatása alól, jobb esetben.

Kitartást neked!

2017. aug. 12. 22:51
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
6 éves kapcsolat, én 10 hónapig reméltem hogy újra együtt leszünk, aztán jött a nagy ő :D egy csapásra vége lett a szerelemnek hitt valaminek és rájöttem hogy közömbös már egy ideje :)
2017. aug. 20. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!