Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek létezik olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek létezik olyan hogy kiszeretni valakiből aztán újra beleszeretni?

Figyelt kérdés
Az oka a "kiszeretésnek" "érzelmek enyhülésének 180 fokos fordulata és a szakítás okának megszünése, ha az ember teljesen változott pozitív irányba és emiatt a másik fél állitólag újra beleszeretett ... ilyen van? Tapasztalatok? Please...

#Kiszerer
2016. jún. 27. 12:35
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem maximum kiábrándulni lehet
2016. jún. 27. 12:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem létezik olyanoknál akik nem képesek határozott döntést hozni. Én pl. ha valakiből kiszeretek azzal soha többé nem jövök össze.
2016. jún. 27. 12:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Felmelegítve csak a káposzta jó...
2016. jún. 27. 12:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Kiszeretni csak olyanból lehet, akit eleve nem is szerettél. Ha szeretsz valakit, akkor lehet akármilyen, akkor se szeretsz ki belőle soha.
2016. jún. 27. 12:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Én meg azt mondom nincs olyan,hogy egy ember teljesen megváltozzon.Valamennyire lehetséges,de 100%ig tuti nem és ha valaki kicsit is megváltozik kérdés,hogy mennyire marad tartós.Annak idején exemmel is próbálkoztunk újra meg újra megmenteni a kapcsolatunk és volt valamennyi szünetelés is,hogy jobban átgondoljuk mit szeretnénk,viszont mindig ott kötöttünk ki,hogy jobb lenne abbahagyni.Ő hisztis volt és akaratos,sokszor rám erőltette a döntéseit stb én meg már teljesen ki voltam idegileg többek között ezektől és más hülyeségeitől is. Kapcsolatunk elején minden jónak nézett ki,bár voltak már kisebb jelei,hogy milyen is valójában. Szóval megjártam már azt az utat is,hogy elhittem az ember változhat,de ez hosszútávon nem működik,mert előbb utóbb előjön az ember igazi énje. Aztán persze volt olyan,hogy ő akart megváltoztatni engem,mert hogy szerinte ilyen meg olyan vagyok és ez nem jó. Viszont én azt mondom ezek mind felesleges vergődések.Mindenki keressen magához illő párt és akivel meg kiderül,hogy nem illenek össze azzal ne erőltessék a dolgot. Azóta már én is megtaláltam akinek megfelelek így ahogy vagyok és nem várja el,hogy más legyek,max kisebb dolgokban :)
2016. jún. 27. 13:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Bárcsak lenne!
2016. jún. 27. 14:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Igen sot naponta tobb százszor is megtörténik. Idő nagy részében emberek nem éreznek. Ha alszol eszel figyelsz stb majd ragondolsz sszereted. Hosszu tavon se mas . Gondolatfuggo dolgok ezek.
2016. jún. 28. 03:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!