Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy neten beleszeretni valakibe?
Figyelt kérdés
Sosem hittem ebben, mindig azt mondtam, hogy ez hülyeség, ilyen nincs. De most mégis, kezdem kételkedni saját magamban. Olyan dolgokról tudok vele beszélni, elmondani neki, amit még a legjobb baratnomnek se mernék. Teljesen megbízom benne. Ha már nincs itt, akkor 2 percenként nézem meg, hogy feljött e már. S csak rá tudok gondolni. Ha pedig itt van, akkor mindig csak egymással írunk órákat, napokat, éjjeleket. Ti mit gondoltok errol? 18/L2012. ápr. 29. 19:50
1/12 anonim válasza:
Persze, hogy lehet.
Én is úgy szerettem bele a mostani, sőt, az előző barátomba is.
2/12 anonim válasza:
Létezik, persze. Előfordult velem is... 28/F
3/12 A kérdező kommentje:
S ti mennyi ido után taliztatok? Már neten is éreztétek, hogy ez más mint a többi? Milyen messze laktatok egymástól?
2012. ápr. 29. 19:58
4/12 anonim válasza:
En 4 honapja vagyok igy egy fiuval, en sem hittem ilyesmiben soha. Hiaba tudjuk, hogy kb 0,5% esely, h egyutt legyunk, mi szeretjuk egymast es a szex, marmint szexhez hasonlo dolgok, amiket muvelunk irto jok
5/12 anonim válasza:
Nem emlékszem már, hogy mennyi idő után volt tali. De az első barátommal kb. egy év beszélgetés után jöttünk össze (közben neki volt egy rövid kapcsolata).
Második barátommal is nagyjából...
De hogy mennyi idő után találkoztunk...hm, fene se emlékszik:)
6/12 anonim válasza:
Jah és 140 ill. 200 km volt köztünk.
7/12 anonim válasza:
Létezik hát!
Nekem is volt már így kapcsolatom.
8/12 anonim válasza:
Lehet, de nagyon megütheti az ember a bokáját.
9/12 Diavolino44 válasza:
Valami hasonlót érzek én is...
10/12 anonim válasza:
Velem is előfordult, azóta már évek óta együtt vagyunk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!