Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmesnek lenni ugyanazt jelenti, minthogy beleszeretni valakibe?
Figyelt kérdés
Ugyanaz a kettő?2010. máj. 27. 09:15
2/7 A kérdező kommentje:
ÉS mit jelentenek? Én 2 hónapja ismerem a lányt. Érzek iránta. De nem tudom, hogy szerelmes vagyok belé, vagy beleszerettem...
2010. máj. 27. 09:32
3/7 anonim válasza:
A szerelem egyik jelentése vágyakozással, rokonszenvvel, intimitással párosuló érzelem, másik általánosabban értelmezett jelentése pedig az ilyen érzelmen, illetve természetes nemi vonzalmon, szexualitáson alapuló vágyban és odaadásban megnyilvánuló érzelmi kapcsolat két ember között. Illetve egy felfoghatatlan megmagyarázhatatlan kötődés vágyódás a másik közelségére.
4/7 A kérdező kommentje:
Jó és akkor amit én érzek, az mi?
- a nap 24 órájában, szinte minden percben eszembe jut
- lefekvéskor, reggel keléskor is rá gondolok
- hétvégente hiányzik, ha nem láthatom, hallhatom a hangját
- ha minden jól megy köztünk, jó a napom
- ha összekaptunk, vagy vmi nem úgy sikerült, görcsbe rándul a gyomrom, és aggódni kezdek...
Mindamellett tetszik, komolyak a szándékaim vele, sokat is jelent számomra.
Viszont csak másfél-2 hónapja ismerjük egymást
2010. máj. 27. 10:21
5/7 anonim válasza:
Van egy jó tippem hogy derítheted ki. Gondolj arra hogy mit éreznél akkor ha a lány más pasival kufircolna miközben te dolgozol - tanulsz egyszóval nem veled van. Ha a gyomrod elkezd kavarodni, a torkodon a csula megakad, elkezdesz ideges lenni, akkor szerelmes vagy belé. Ha különösebben nem hoz lázba, nos akkor már gondolom leesett a válasz. Üdv: 23/F
6/7 A kérdező kommentje:
Hát, a kérésedre a válasz az, hogy így is elég szar, hogy nem vagyunk együtt, és én vágyódom utána. De valszeg amit írtál szarul esne nagyon.
Nekem csak a fogalmakkal van bajom. Tehát én most szerelmes vagyok belé, vagy bele szerettem?
Valahogy nekem a kettő nem ugyanaz, de mégis...
2010. máj. 27. 10:46
7/7 anonim válasza:
Kb annyi a különbség, mint az "elindul" és a "gyalogol" szavak között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!