Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha kezdek beleszeretni egyik legjobb barátnőm volt pasijába?
Ha jól ismered akkor próbálkozz be ha nem akkor pedig ismerd meg. Bár én nem tudnék összejönni egy olyan sráccal aki elöttem a barátnőmet dugta....
22L
nem feküdtek le egymással...
kb. 2 hhónapot voltak együtt... nem rég szakítottak, és elég sokat beszélünk azóta...
Akkor meg? Mértt kérdés? Szabad a pálya és az elég rövid idő akkor ha meg nem dugtak pláne király.
Hát hajráá.
Szerintem nem kizáró ok az sem, ha a barátnőddel szeretkezett. És akkor mi van?? ez nem vérfertőzés meg ilyenek.
A legtöbb pasi lefekszik olyan lányokkal, akiknek utána, avgy előtte abarátnőjükkel is volt, lesz kapcsolata(intim).
Ilyen az élet.
Inkábba korrektség a fontosabb ok. Hogy ha valamit akarsz, de felmerült benned a kérdés, hogy mit csinálj, akkor azt jelenti, hogy úgy érzed zavarhatja a barátnőd a dolog.
Így egy dolgot tehetsz. elmondod a barátnődnek, és várod, hogy megértse.
ha nem akarja megérteni. Az a kérédés miért teszi. Nincs túl rajta, vagy más miatt. Azután pedig te döntöd el mi a fontosabb.
Egy barátnő, ha már nem akar valamit a volt pasijától, simán meg kellene, hogy értsen. főleg egy ilyen korrekt gesztus után!
Szerintem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!