Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a szerelemtől, félek szerelmesnek lenni, beleszeretni valakibe. Ez normális? ( Ez 100%osan komoly)!
velem is ez volt!de engem nem bántottak annyira ,mint téged.nálunk általánosba minden lányt basztattak a fiúk.szerintem tisztázd le magadba,hogy ők rosszabbak nálad,hogy csak szerencsétlen voltál.én amikor gimibe kerültem,észrevettem,hogy milyen normális fiúk is vannak a világon.nem kell egy 10 éves gyerek hülyeségeivel foglalkozni,mivel 10 éves.remélem te nem leszek komplexusos,mint én.én amikor beleszerettek egy fiúba és éppen készülünk összejönni,belenézek a szemébe és legszívesebben elfutnék,sőt már el is futottam néhányszor(mint az oltári nőbe).elfogadtam,hogy most nem bírnék ki egy kapcsolatot.én most függetlenként tervezem az életem és boldog vagyok.komolyan.mert tudom,hogy majd jön valaki aki lépést tart majd velem.
te is fogadd el.bántottak és most képtelen vagy bizalommal,szeretettel fordulni a férfi nem felé.ennyi.és majd meggyógyulsz egy idővel.:)
sok sikert!
Ugyan ez volt velem egészen 2 héttel ezelőttig. Teljesen reménytelennek éreztem magamat , szerencsétlennek , mert engem is általánosba cikiztek és ezek mellett volt egy hatalmas szerelmi csalódásom ( A lényege , hogy volt egy barátom szerettük egymást aztán szakítottunk , de viszonylag békésen és utána meg azt mondta , hogy csak fogadásból járt velem. ) Ez akkora sebet ütött rajtam ,h hogy évek után is ezen rágódtam. De most egy oylan fiú térített észhez , akit nem is szeretek szerelemmel . Igazából csak annyi volt , hogy bókolt nekem és mondta , hogy mennyi fiúnak tetszem és ez annyira jól esett ,hogy azóta teljesen más szemmel nézem a világot , (persze a sráccal nem lett semmi , mert nem volt az egész komoly) , de már többen mondták azóta fiúk ,hogy milyen boldog vagyok és hogy kivirultam. :))
Szóval sok sikert. Találd meg a te kivirágoztatódat és igaza van az elsőnek ne hagyd , hogy ez sokáig eluralkodjon rajtad , mert egyre nehezebb kitörni belőle ! :)
16L MOH.
én fiú vagyok de nemigazán értelek.vagyis tudom mit akarsz mondani de rosszul csinálod amit csinálsz
Szóval:te nem is szerelmes voltál igazából hanem csa ráizgultál a srác testére,rákattantál jaj de jó lenne vele járni aztán koppantál.A legtöbb ember de kiváltképp avisszafogottabbak mint te előbb jól megismerik az embert,milyen is valójában sőt lényegtelen dolgokat is jól megjegyeznek róla stb és csak azután próbálkoznak be hogy biztosra tudják hogy nem egy tajparaszt ez az egyén vagyis ha nem jön össze nem jön összede nem aláz meg semmiképp.
te szerintem bekötött szemmel rohantál neki a falnak,légy figyelmes
ja szóval csak abba szeretsz bele akit régóta ismersz?ez idáig világos.az hogy félsz idgen fiúval kezdeni valamit....jó azt értem hogy nem azokkal kell jóba lenni akik utálnak de olyannal lehet ismerkedni aki hát utána nem tud neked ártani.aki nem iskolatársad szomszédod és nem tud később leégetni hogy "hóhó járni akartál velem de nekem eszembe se volt veled mer..."
szóval akit később el tudsz kerülni nem futsz bele nap mint nap ha nem úgy alakul akkor azzal is meg lehet próbálni..ha elmérgesedik a helyzet lelépsz
én úgy értelmeztem hogy azér voltál népszerűtlen és azért piszkáltak mert valakinek aki valójában gonosz volt szerelmet vallottál
Engem is piszkáltak, de nem értem miért. Azt mondták kövér vagyok meg kiakad alattam a mérleg, de a bolhából elefántot csináltak.. 163 centi voltam, és 57 kiló. Lehet, volt rajtam, de annyira nem volt vészes, hogy ilyesmiket mondjanak, eltúlozták, mert rajtam kívül senkin se volt felesleg az osztályban.
Mindenesetre eltelt 10 év, és 4 barátom is volt már, noha nem volt olyan lángoló szerelem, de nagyon szerettem őket. NEkem is volt egy csalódásom, előszőr lettem szerelmes, és az tényleg szerelem volt, lángolt, azóta se éreztem ilyet. De lekoppintott. Mindenesetre, azt javaslom, ha valaki közeledik feléd, adj neki esélyt ne fuss el. Utána csak nő az önbizalmad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!