Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a szerelemtől, félek szerelmesnek lenni, beleszeretni valakibe. Ez normális? ( Ez 100%osan komoly)!
Figyelt kérdés
A dolgot egy gyerekkori sérelemre vezetemm vissza, ugyanis pár (5) éve, én voltam az osztályban a fő célpont akit mindenki (főleg fiúk) cikiztek, beszólogattak, sértegettek, bántottak-szavakkal és tettekkel is. Azóta úgymond félek idegen fiúkat megismerni mivel félek hogy ők is kihasználnak,bántanak. Persze tudom h nem mindenki ilyen, de ez egy nagyon mély nyom bennem, nemtudok csak úgy továbblépni. Persze voltam már szerelmes, de mindig egy barátomba szerettem bele, akit régóta ismerek. és ugye ezekből semmi nemlehet. Mit tegyek?2011. máj. 12. 18:14
11/11 habibi válasza:
én is így voltam, kiskoromban ért egy nagyon kellemetlen és komoly megaláztatás fiúktól majd később megint egy még nagyobb, aminek hatására megútáltam a férfi fajt, köztük apámat és testvéremet is. Depressziós lettem és megfogadtam , hogy soha nem leszek szerelmes. Pár hétre a fogadalmam után megismertem a szerelmemet, aki megmutatta, hogy nem minden férfi kegyetlen és érzéketlen. Ő segített átlépnem ezeken a megaláztatásokon és halálosan beleszerettem. nehéz volt feldolgoznom, hogy, szerelmes vagyok, de túlléptem rajta és most nagyon boldog vagyok, hogy szerelmes vagyok és épp életem férfijába. Ő az én szerelmem , de kívánok neked is ilyen megértő társat és szerelmet.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!