Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyum szerint 2 hónap alatt nem lehet beleszeretni valakibe. Ti mit gondoltok erről?
Barátnőmmel két hónapja járunk és mondta, hogy szeret.
Én mondtam anyunak, hogy olyan jól esett ezt hallani egy lány szájából, erre ő meg azt mondta, hogy 2 hónap alatt nem lehet megszeretni senkit és különben is egy 17 éves csaj honnan tudná, hogy mi a szerelem. Olyan rosszul esett. Végre ért valami öröm az életben és örömmel újságoltam el, erre ilyet mond. Olyan rosszul esett.
20/F
efffiffoff.
akár pár perc is elég
"anyuci pici fia..Te 20 evesen ilyent elmondasz anyudnak vagy meg nala laksz?"
Főiskolás vagyok és nála lakok igen mint a főiskolások 90%-a is a szüleivel lakik. Valakinek el kellett mondanom és mivel vele találkoztam először miután elbúcsúztam a barátnőmtől így neki mondtam el.
Haverom azt mondta erre, hogy anyám egy hülye k*rva. hát...xd
Ne is törődj vele! Két hónap bőségesen elég!! Azalatt háromszor is belédszeret.. Nekem amúgy egy hét után mondta a pasim, kissé meg is lepett a bejelentése, de hamarosan kiderült, hogy teljesen helytálló volt.
És 17 évesen miért ne tudhatná, mi a szerelem? Én 9 évesen is voltam olyan szerelmes, hogy ihaj. Jó, ez szélsőség. De 17 éves az már kábé túl van a tinikoron is! Már ha muszáj korfüggőnek tekinteni..
Szóval legyél csak egész nyugodtan boldog, minden okod megvan rá! Egy lány nem mond ilyet csak úgy, ha nem igaz.
Azért ne haragudj anyudra, lehet, hogy ő csak mást ért szerelem alatt (talán azt, mikor ix év után a nagy szerelem elmúlik, és megszelídülnek az érzelmek, meg elmélyülnek, természetessé válnak, ami miatt néha észrevétlenek, viszont szilárdak).
anyád hülye... már bocsi... vagy fél hogy a csajjal többet leszel mint otthon vele... kitudja:O
Wilson
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!