Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet valakibe beleszer...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet valakibe beleszeretni?

Figyelt kérdés
egy hónapja kapcsolatban élek, de nem vagyok szerelmes. és a férfi nagyon rendes, előzékeny, minden tökéletes.. meg hát jóképű is.. de nem vagyok szerelmes. segítsetek, mit csináljak, hogy beleszeressek? ő is tudja, hogy nem vagyok szerelmes, de azért kötődöm hozzá:) de én szeretni akarom:)tippeket adjatok kérlek!!!
2010. ápr. 19. 22:27
 1/10 anonim ***** válasza:
Erre nincsen módszer sajnos...
2010. ápr. 19. 22:29
 2/10 anonim ***** válasza:
92%
A szerelmet nem lehet irányitani nem te döntöd el hogy kibe szeress bele ha ilyen egyszerű lenne de jó is lenne
2010. ápr. 19. 22:30
 3/10 anonim ***** válasza:
25%
Erőlködj és koncentrálj! Hidd el sikerülni fog!
2010. ápr. 19. 22:33
 4/10 anonim ***** válasza:
89%
Ez nem így működik.Ha nincs kémia,akkor értelme sincs a kapcsolatnak.Ha eddig nem szerettél Belé,ezután sem hiszem,hogy ez meg fog történni.Ezt nem tudod kierőszakolni.
2010. ápr. 19. 22:33
 5/10 anonim ***** válasza:

Valóban nem lehet irányítani, de ha már kötődsz hozzá és rendes a srác, akkor az jó jel :)

Egyébként normális ha lassan alakul ki, nálam is lassan szokott, de a mostani kapcsolatomban 7 hónap alatt már nagyon jól összejött ez :)

2010. ápr. 19. 22:34
 6/10 A kérdező kommentje:

tudom, hogy nem úgy működik, hogy őt akarom szeretni és hopp beleszeretek:)

de reméltem, hátha van vmi ötletetek:)

régebben akkor voltam nagyon szerelmes, amikor egy csávó sokáig elérhetetlen volt,, és amikor együtt voltunk akkor is az volt... mondjuk abba a kapcsolatba tuti, hogy nem mennék vissza:D

2010. ápr. 19. 22:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Akkor próbálj arra fókuszálni, hogy a mostani barátoddal mennyivel jobb, hogy nem elérhetetlen, hanem szeret téged, melletted áll, számíthatsz rá. Igaz, hogy nem irányítható, de azért ezek szerintem rásegítenek, hogy egy idő után el se tudd nélküle képzelni az életed :)
2010. ápr. 19. 22:47
 8/10 anonim ***** válasza:
ERre nincs módszer,se technika. Ez belülről tudat alatt jön :D
2010. ápr. 26. 16:14
 9/10 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de ha egy hónap alatt nem alakult ki, akkor elképzelhető, hogy nem is fog.

Szeretni attól még szeretheted, lehet jó kapcsolat, de szerelem nemigen lesz belőle.

Szerintem a legelső találkozáskor már érezni lehet valamit (nem szerelem, de valami olyan jó érzés), ha az nincs meg, akkor nem is fog kialakulni. Legalábbis nálam mindig így volt (VOLT... már nem lesz ilyen soha:-S)

2010. ápr. 26. 16:39
 10/10 anonim ***** válasza:
szerintem ha férfit is látnál benne, nem csak egy "jóembert", akkor beleszeretnél
2010. ápr. 26. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!