Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet valakibe beleszeretni?
Valóban nem lehet irányítani, de ha már kötődsz hozzá és rendes a srác, akkor az jó jel :)
Egyébként normális ha lassan alakul ki, nálam is lassan szokott, de a mostani kapcsolatomban 7 hónap alatt már nagyon jól összejött ez :)
tudom, hogy nem úgy működik, hogy őt akarom szeretni és hopp beleszeretek:)
de reméltem, hátha van vmi ötletetek:)
régebben akkor voltam nagyon szerelmes, amikor egy csávó sokáig elérhetetlen volt,, és amikor együtt voltunk akkor is az volt... mondjuk abba a kapcsolatba tuti, hogy nem mennék vissza:D
Ne haragudj, de ha egy hónap alatt nem alakult ki, akkor elképzelhető, hogy nem is fog.
Szeretni attól még szeretheted, lehet jó kapcsolat, de szerelem nemigen lesz belőle.
Szerintem a legelső találkozáskor már érezni lehet valamit (nem szerelem, de valami olyan jó érzés), ha az nincs meg, akkor nem is fog kialakulni. Legalábbis nálam mindig így volt (VOLT... már nem lesz ilyen soha:-S)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!