Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Letezik hogy ennyi volt?
Ha azt mondtam a baratomnak hogy nem akarok vele talalkozni mert ugy erzem h nincs jövöje a kapcsolatunknak ket napja es azota nem jelentkezik , letezik h tenyleg vege ?
Azelött közös jövöröl beszelgetett de nem hittem neki , par honapja vagyunk egyutt es ha össze vesztunk azelött mindig tartotta a kapcsolatot ..... Csak irt de most semmi .
Esetleg várja, hogy megtedd a kezdő lépéseket!
Adj le a büszkeségedből, és hívd fel, h legalább rendesen szakítsatok, vagy legalább tisztázzátok a dolgot.
Tehát eddig minden alkalommal engedelmes kiskutyaként rohant hozzád, h járjatok mégis?...Ez egy normális ember számára meglepő módon: frusztráló.
26/F
De qrva szánalmas vagy, édes istenem.
Sztem csak tudatára ébredt és hosszú ideje először vett egy nagy, tiszta és mély lélegzetet.
Lehet hogy én vagyok alapjáraton ennyire csuszamlósan sík hülye ,de én esküszöm nem érte a kérdést!
Szakítottál barátoddal... Akkor ezek után mit vársz el?
Az egyik erre a másik arra!
Ettől még az élet megy tovább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!