Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Létezik, hogy ennyi ital...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy ennyi ital elegendó lenne? Nálatok mennyi fogyott? Hány fős volt a lagzi?

Figyelt kérdés

Tanácstalan vagyok az italokat illetően. Megnéztem egy esküvői ital kalkulátort, és ez az eredmény jött ki a megadott ( durván 50 főre)

20 férfi

20 nő

6 gyermek

6 liter rövid ital ( pálinka, keserű stb.)

25 liter hosszú ital ( sör, bor, koktél)

55 liter üdítő ( cola, fanta, rostosok, vizek)

Létezik, h ennyi elegendő lenne? Én a rövideket kevésnek érzem.. Mondjuk igaz, h a nők közül kevesen fogyasztanak alkoholt..és a ferfiak közül sem sokat nagy piások. Szerintetek?

2013. jún. 20. 16:19
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:

Szerintem a 6 liter rövid ital kevés..

Nálunk ballagáson több fogyott, és itt is kb 50 fő volt.

Szerintem jobb ha kicsit több van, inkább több mint kevesebb.

2013. jún. 20. 16:28
 2/20 anonim ***** válasza:
Én még +2 l hozzáadnék. Azért csak 40 felnőtt + ti.
2013. jún. 20. 16:30
 3/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is kevés. Nem csak a rövid, a többi is. Főleg az üdítő. Nálunk sokkal több fogyott, 45 főre, pedig nem volt meleg, októberben volt. Ha nyáron lesz, számolj még rá sokkal többet, nincs annál kellemetlenebb helyzet, ha elfogy az ital, és nincs mit az asztalokra rakni.
2013. jún. 20. 16:38
 4/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is kevés, főleg az üdítő.
2013. jún. 20. 16:45
 5/20 anonim ***** válasza:
A rövid ital talán elég, de a többi biztos, hogy nem. Inkább legyen kicsivel több.
2013. jún. 20. 16:59
 6/20 anonim ***** válasza:

nálunk 120 fő volt, ebből 15en 14 év alattiak, férfiak-nők vegyesen.

A rövidekről tudok nyilatkozni, mert a többit az étterem adta, nem emlékszem, mennyi volt...

5 literes jéger, 2 vodka, 1 cherry, 1 csokilikőr

Pálinka házi volt, 5db 0,75ös üveggel.

Pálesz egy fél üveg maradt, cherry kb. 1dl, 1,5 üveg vodka, csokilikőr elfogyott, jéger egy félüveg, meg egy másikban kb 2-2.5 dl

Sörre nekünk azt mondták, mindenkire számoljunk 2db-ot (1 liter)

Bort vittük, fehér-vörös 20-20 liter, abból is maradt olyan 8kb

az egész éjjeles pia (amiket az étterem adott - víz, kóla, narancs, rostos barack, kávé) fejenként 1050Ft-ra jött ki, 60ft volt egy deci üdítő, 150ft egy üveg víz, a kávét nem tudom. Most ha tegyük fel valaki csak üccsit ivott, akkor 1050/60= 17,5dl-re jön ki...

Oké, ebben benne vannak a gyerekek is. Én azt tanácsolom, hogy nagykerből vegyétek, mert a bontatlant visszaveszik

2013. jún. 20. 17:14
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Coca-cola 2 karton

Fanta narancs 2 karton

Ice tea barack 1 karton

alma 1,5 l 1 karton

őszi 1,5 l 1 karton

szentk.citrom 1 karton

ásványvíz dús 4 karton

ásványvíz men. 3 karton

Kalinka vodka 2 db

campona csoki.lik. 1 db

campona kókusz.lik. 1 db

campona tojás.lik. 1 db

Jager 0,7 1 db

Martini Bi.0,75 2 db

süsü alma 3 db

süsü meggy 3 db

BB édes pezsgő 1 karton

soproni 3 rekesz

V.Bor Borbála fsz 10 üveg

F.Bor Borbála fsz 10 üveg

Pálinka 5 l

Itt a mi listánk.50 főre volt tervezve.Több mint a fele megmaradt.Borból például csak egy-egy üveg fogyott a líkörökhöz hozzá sem nyúltak.

2013. jún. 20. 17:25
 8/20 A kérdező kommentje:
És abban valaki tudna segíteni, h kb miből mennyit vegyünk? Me azt én is sejtettem, h kevés.. Na de akkor miből mennyi?
2013. jún. 20. 17:25
 9/20 anonim ***** válasza:

az a vendéglistától függ, azt meg te tudod.

nálunk 35 főre (amiből kb 25 ivott)

elfogyott 12 liter tömény (ebből 9 volt a házi, volt még jager, vodka, whisky, gin)

3 rekesz sör. üdítőt nem tudom. mondjuk gondolom egyértelmű hogy főleg fiatalok voltak. és nem is értem hogy nem került senki detoxba... :D

idősebb, szolidabb társaság a felét se itta volna meg.

2013. jún. 20. 18:37
 10/20 anonim ***** válasza:

Szerintem a rövidből még 2 litert csapjatok hozzá.

A hosszú az elég szerintem, az üditő is ki van számolva még egy 10 litert vegyetek és úgy jó lesz

2013. jún. 20. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!