Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 fős esküvőre (lagzi nélkül) mennyi étel és ital kellene? Bővebben lent.
Úgy terveztük párommal,hogy nem lesz lagzi,mivel nem telne rá,de az esküvőt már nem szeretnénk húzni. Így tartanánk egy szerényebbet, a legfontosabb rokonokkal.A polgári után ennénk és kb 3-4 órát lennénk együtt, ennénk valami finomat. Szerintetek hogy érdemes?Kibérelni arra a pár órára egy helyet és vinni az ételt, italt.Vagy ott elfogyasztani.Milyen ételeket, italokat tanácsoltok?És mennyit?3 gyerek van, és sokan nem szeretik az alkohol.
Illetve ruhával kapcsolatban kérdeznék tőletek...Nem szeretem a habos-babos ruhákat,menyasszonyit sem szeretnék,nem érezném jól magam benne.Milyen ruhát ajánlanátok?
Köszönöm szépen!!
szerintem is állófogadásos, svédasztalos-hidegtálas lenne a legjobb.
akár bérelhetsz helyet is, de akkor mindenről nektek kell gondoskodni, a kenyérkosártól kezdve a húskiszedőig..
én keresnék egy olcsóbb éttermet, és megkérdezném, mennyiért vállalják
amúgy szerintem virággal ruhával mindennel együtt nagyon nagyon max 200.000ből megúsznátok
de írtad, hogy nem isznak, 3-4 óra alatt ne is fogyhat sok... szerintem megállna olyan 130.000ba, de többre számolj, majd maximum kellemesen csalódsz!
A mi esküvőnkön egy ebéd volt, 2-től 8-ig voltunk ott, 47-en, újházi tyúkhúsleves és húsostál volt a menü. Ez a menü, a'la carte itallal utólag visszaosztva átlag 6000 Ft/fő volt. Ebben NINCS BENNE a sütemény (ezt külsős cukrász csinálta) és a bor (apósom borát ittuk).
Plusz terembérlet nem volt, mivel nem főszezon :-)
Amúgy nálunk egy db kétszemélyes húsostál volt 3 főre, meg még összesen 4 db tál volt ráhagyva puffernek, hátha extrém fogyás lesz. De bőven elég volt.
Előző vagyok, most látom, ruhakérdés is volt :-)
Feleségemnek uszályos menyasszonyi ruhája volt + fátyol, de ha nem vagy oda az ilyenért, akkor szerintem simán jó egy hófehér nagyestélyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!