Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Teljesen el vagyok keseredve....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen el vagyok keseredve. Sikerülhet még így is jól a lagzi?

Figyelt kérdés

Soha nem akartunk nagy esküvőt a párommal. Kb. 50 fő volt a cél, meg amit úgy éreztük, hogy jó lehet. Összeírtuk a násznépet, nem is lett végül 50 csak 40 + ugye a szolgáltatók. Na most jön a problémám: Mindent szépen lefoglaltunk, vőfély, fotós, zenész stb. Vőfély gondoltuk kell, azért terelgeti a násznépet stb. Viszont annyian visszamondták már az esküvőt (sajnos ez benne van a pakliban), hogy már csak 23!!! maradtunk. Párom részéről mondták vissza heten, a saját rokonai, mert dolgozni kell :S És egyéb emberek. Totál kivagyok, mert nem tudom elképzelni, hogy így hogy sikerülhet igazán a lagzi, vőfélyestül, mindenestül. Lassan úgy érzem, lemondjuk az egészet és szűk családi körben ünneplünk, de akkor már bukjuk a rengeteg foglalót.

Soha nem voltam még ilyen kis lagziban, és annyira félek, hogy nem lesz jó, és nagyobb a felhajtás, mint maga az egész. Vagy én gondolom rosszul? Nem tudom már mit gondoljak :(((

2012. márc. 31. 17:36
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem nagyon jó és családias lesz. Aki nagyon akar menni, az megoldja, és hidd el, jobb lesz velük ünnepelni, akkor is, ha kevesebben vagytok!
2012. márc. 31. 17:39
 2/17 anonim ***** válasza:
62%

általában mindenki szombatra teszi az esküvőt.

ti mikorra tettétek?

2012. márc. 31. 17:43
 3/17 anonim ***** válasza:
61%

Hidd el,jó lesz az így.A munkát kifogásnak csak olyan esetben tudom elképzelni,ha pl.külföldre kell menni és sok pénzt veszít ha nem megy.(nálunk 1 ilyen barát van,de 2 héttel előtte már ő is tudja,hogy tud-e jönni v. sem,és szólt a főnökének is)Mindenkinek van szabija és ált.a műszakban dolgozók is megoldják,mert cserélnek műszakot.Nem lehet,hogy ez csak kifogás?

Sztem ne sajnáld.Mi is csak 22-en leszünk.Viszont a vőfélyt nyugodtan mond le,legalább pénzt is spóroltok.Kis esküvőr pedig felesleges,elég ha van egy nagyobb hangú barát v. rokon,aki jó fej is.

2012. márc. 31. 17:48
 4/17 A kérdező kommentje:
természetesen mi is szombatra raktuk :(
2012. márc. 31. 17:54
 5/17 anonim ***** válasza:
58%
gondolj arra, hogy akik nem lennének ott azoknak nem is olyan fontos az esemény, így tényleg csak az igazi barátaitokkal, ismerősökkel vagytok(és persze a család)
2012. márc. 31. 17:59
 6/17 anonim ***** válasza:
56%
Én azt annyira elítélem ha valaki nem megy el egy esküvőre. Jó vannak kivételes helyzetek pl: betegség vagy ilyenek. De ilyen átlátszó kifogást hogy dolgozni kell. :S
2012. márc. 31. 18:00
 7/17 anonim ***** válasza:
62%

Sokkal jobb lesz, hogy csak azok lesznek, akik szeretnek titeket.

Mi csak 37-en voltunk, de voltak pillanatok, amikor kifejezetten tömegnek tűnt, és jobban örültem volna, ha kevesebben vagyunk.:)

2012. márc. 31. 18:03
 8/17 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem jó lesz az, ne keseredj el. Mondjuk én a helyedben a vőfélyt lemondanám, még ha bukom a foglalót, akkoris. Amúgyse szeretem, szerintem idegesítő és felesleges pénzkidobás, 23 embernek meg aztán pláne, én 23 ordibáló gyereket terelgetek minden nap, szóval azzal elboldogultok:)

Amúgy nálunk is elég sokan kiestek, főleg a párom részéről, mert az egyik haverja pont aznapra tette az övét és több barátja a másik srác esküvőjére megy el... Ki voltam bukva miatta, szegénynek alig lesz pár meghívottja, a szülein, testvérein és nagymamáján kívűl más rokona sincs, szóval ennyien lesznek meg 2-3 barát. De emiatt nem szabad elkeseredni, ígyis lehet egy nagyon meghitt és szép szertartás, utána meg egy jó hangulatú vacsi és buli, legalább tudod, hogy csak olyanok vannak ott, akik szeretnek titeket(nálunk ez nem lesz elmodnható, szüleim ragaszkodnak olyan rokonokhoz is, akikkel soha nem beszélek, max temetéskor vagy esküvőkor egy részvétem meg egy gratulálok)

2012. márc. 31. 18:06
 9/17 anonim ***** válasza:
75%
Igen, vőfélyt mondd le, szerintem is... egyrészt idegesítő, másrészt nem passzol a meghitt hangulathoz.
2012. márc. 31. 18:09
 10/17 A kérdező kommentje:

hát igen, szerencsére nálunk ilyen nincs, hogy kötelezően mindenkit meghívunk. Pedig ha úgy tettük volna, vagy 100-an is lehettünk volna. A poén az egészben, hogy a keresztszülők akik lemondták!!!! Kivagyok, csúnyán össze is vesztem a vőlegényemmel. Ő is kivan...

A vőfélyt nem akarjuk lemondani, nagyon jó fej velünk egykorú srác, nagyhangú nincs a násznépben.

2012. márc. 31. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!