Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Teljesen el vagyok keseredve....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen el vagyok keseredve. Sikerülhet még így is jól a lagzi?

Figyelt kérdés

Soha nem akartunk nagy esküvőt a párommal. Kb. 50 fő volt a cél, meg amit úgy éreztük, hogy jó lehet. Összeírtuk a násznépet, nem is lett végül 50 csak 40 + ugye a szolgáltatók. Na most jön a problémám: Mindent szépen lefoglaltunk, vőfély, fotós, zenész stb. Vőfély gondoltuk kell, azért terelgeti a násznépet stb. Viszont annyian visszamondták már az esküvőt (sajnos ez benne van a pakliban), hogy már csak 23!!! maradtunk. Párom részéről mondták vissza heten, a saját rokonai, mert dolgozni kell :S És egyéb emberek. Totál kivagyok, mert nem tudom elképzelni, hogy így hogy sikerülhet igazán a lagzi, vőfélyestül, mindenestül. Lassan úgy érzem, lemondjuk az egészet és szűk családi körben ünneplünk, de akkor már bukjuk a rengeteg foglalót.

Soha nem voltam még ilyen kis lagziban, és annyira félek, hogy nem lesz jó, és nagyobb a felhajtás, mint maga az egész. Vagy én gondolom rosszul? Nem tudom már mit gondoljak :(((

2012. márc. 31. 17:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Ha bulizós, táncolós csapat gyűlik össze, akkor nagyon jól sikerülhet így is.

Ha azonban nem épp táncoslábúak a megmaradt vendégek, akkor valószínű nem éri meg a vőfély, zenekar, inkább a háttérben szóljon zene a vacsora, beszélgetés alatt. Aztán aki akar, még így is táncolhat. Készüljetek vidám, "mulatós" zenékkel is, hátha kedvetek támad a tánchoz.

2012. márc. 31. 18:25
 12/17 anonim ***** válasza:
76%
Nyugi, 23 ember nem olyan kevés, lehet így is jót szórakozni (nálam sem lesznek sokkal többen majd, ha egyszer...), nem csak az 50+ esküvő az esküvő. Így legalább tényleg meghitt lesz az egész, mkivel tudsz majd érdemben beszélgetni... és ebből látszik igazán, kinek fontos igazán a boldogságotok.
2012. márc. 31. 18:42
 13/17 anonim ***** válasza:
61%
Nincsenek olyan barátok, jó kollégák, akiket első körben nem hívtatok meg, de jó a kapcsolat, és így már beleférnének a keretbe? Ha sok a fiatal, jó kis bulit hozhatnának össze Veletek. :)
2012. márc. 31. 20:11
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem itt nem a kapcsolaton van a hangsúly, hanem a pénzen. Nem biztos, hogy az a rokon, aki lemondta, nem kíváncsi rájuk, valószínűbb, hogy inkább pénzük nincs, mégha látszatra van is. Kifelé sokan igyekeznek mutatni, hogy nem állnak rosszul, aztán lehet, hogy alig esznek, alig fűtenek.

Kollégákat meghívni? Ki az, aki áldoz a kollégájára fejenként egy tízest? Csak egy mulatság kedvéért? Aki jellemes, nem megy el ingyen enni, inni. Én biztos nem költenék egy kolléga esküvőjére ennyit, akkor sem, ha százezreket keresnék.

2012. márc. 31. 21:05
 15/17 anonim ***** válasza:

mintha én írtam volna ki a kérdést, csak mi kicsit többen vagyunk. mi eleve 72 főre számoltunk, már most tuti, hogy 2-en nem jönnek, ez mindjárt csak 70, és még lehet, hogy még 8-an nem jönnek, ez eddig 10. lefoglaltunk egy nagy termet, zenekar, vőfély, dekoros, és néha elgondolkodom, hogy megéri-e ennyi emberért. De mostmár nem mondjuk vissza, nagyon sok pénzben van, ha csak 55-en leszünk, már megérte, mert életünk legszebb napja lesz :) akik meg nem jönnek, bánhatják majd :)

ne izgulj, a vőfély ilyen kis létsz

2012. ápr. 1. 00:10
 16/17 anonim ***** válasza:
tehát ilyen kis létszámra lehet, hogy tényleg felesleges, viszont a többi miatt ne izgulj :) szép lesz mindenképp :)
2012. ápr. 1. 00:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Mi tavaly nyáron 19-en voltunk,és nagyon jól sikerült.

Ne aggódj,legalább látod kinek vagy fontos.

aki kollégákat ir,és aki ellenez.

Én voltam kolléganő lagzijában,baráti volt a kollégákkal a kapcsolat,eszembe nem jutott sajnálni azt a 20 ezret amit rászántam (kaja-pia 4 ezerbe volt,mi segitettünk beszerezni mindent jó áron)

Hamarabb sajnálok sosem látott rokonnak adni pénzt,aki csak azért hiv meg,mert illik,meg mert tudja hogy nem 5 ezret adok.

2012. ápr. 1. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!