Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy félek?
Mert gyerekes módon félted a szabadságodat, mai már rég nincs meg. Gondolja bele, sok ember azzal vagdalózik, hogy nem akar elköteleződni. Na de aki 8 éve együtt van már valakivel, az réges-rég elköteleződött.
Vállald föl a társadat rendesen, ha el akar venni, ne fordíts hátat.
VIDA ROCK BAND: Szabadság
http://www.youtube.com/watch?v=0XjKrzTd7xo
" Nem tudom azt megmondani senkinek, meddig leszek itt még veled.
Nem tudom, hogy meddig bírom egy helyen, csavargó vérem a létem.
Hiába kérlelsz, maradjak végleg, szívemben lüktet a szabadságvágy."
" Nem tudom azt megmondani senkinek, hogy mitől forr így a vérem.
Nem tudom, hogy kivel hálok ma éjjel, de másnap már indulok tovább.
Hiába kérlelsz, maradjak végleg, szívemben lüktet a szabadságvágy."
F/24
Nem értem mi lehet a baj,miért kételkedsz. Ennek az időszaknak (esküvőszervezés) kellene az egyik legszebb időszaknak lennie. Engem legalábbis boldogsággal tölt el a szervezés is, meg a tudat is, h júliusban x-né leszek végre, és hogy "hivatalosan" is össze kötjük az életünket, pedig mi is már 6 éve együtt vagyunk.
Lehet, hogy tudat alatt félsz komolyan elköteleződni. De ne parázz!
Sok boldogságot!!!! :)
Nem tudom,hogy mi van velem!!!:)
A gyűrűket is kinéztük már meg az időpontot,és szervezzük is és nekem is jó érzés,h xy-né leszek.De nem tudom mi a baj velem!Nagyon szeretjük egymást,nincs semmi baj a kapcsolatunkkal.De azért köszi:)
Szerintem ez szinte mindenkinél előfordul! Nálunk ez akkor látszott meg igazán, amikor mentünk időpontot kérni az anyakönyvvezetőtől, előző este csak néztünk egymásra, hogy "Úristen ez most komoly??!! " :D :D Hozzáteszem mi is 8 éve vagyunk együtt. Szóval kérdező nyugi, ez természetes. Az újtól mindenki fél, hiába jó is az.
Sok boldogságot Nektek!
Egy boldog menyasszony
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!