Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan zajlik az olyan esküvő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan zajlik az olyan esküvő, ami után nincs lagzi?

Figyelt kérdés
Nincs pénzünk nagy lagzira, és 25-30 főnek nem is akarnék.
2012. ápr. 11. 12:31
 1/10 anonim ***** válasza:

ha esetleg nálatok, anyukádéknál van nagyobb szoba, esetleg kert, oda el lehet hívni őket egy svédasztalos, bográcsozós délutánra

de étteremben is lehet enni egyet, nem muszáj lagzizni...esztek, isztok, beszélgettek, majd mindenki hazamegy

ha egyáltalán semmi ünneplést nem akartok, akkor ezt előre közlitek, hogy nem csináltok nagy felhajtást. Mindenkit szeretettel vártok arra a fél órára-órára, és kész

de egy kis eszem-iszom, vagy sütizés nálatok, esetleg szülőknél jó lenne, lenne kicsit idő beszélgetni, stb.

2012. ápr. 11. 12:37
 2/10 A kérdező kommentje:

Sehol nem tudunk 25 főt megvendégelni. A kertben is max 12 fő fér el.

Nem tudom az étteremben mennyibe kerülne, mondjuk egy leves, rántott hús valami körettel meg 1 esetleg 2 torta.

2012. ápr. 11. 12:39
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az esküvőről kijövet egy pohár pezsgő, mindenkinek, és egy kis sós sütemény, és kész.
2012. ápr. 11. 12:43
 4/10 anonim ***** válasza:

esküvőről kijövet, oké, de mégis hol? az anyakönyvi hivatalban ahol esetleg mennek a köv. esküvőre?

első voltam

a menü pedig..

nem tudom, merre laktok, de felénk (Pécs) vannak olyan éttermek, ahol 700-1000ft közt van egy menü (leves+második), és olyan, ahol a második mellé grátisz adják a levest...

a vidéki áraknál nagyjából 1000-1500ft-tal lehet számolni a kajára, plusz megisznak 2-3 sört, üdítőt, ez még egy 1000ft, azaz össz. max 2500/főből ki kell jönnötök, plusz egy két torta, amit NE esküvőinek kérjetek, max majd teszel te nászpárt a tetejébe

de a legjobb az lenne, ha van olyan hely, ami olcsó, ismeritek, és megcsinálják nektek, meg tudod kérdezni, hogy mennyi lenne

ez így össz.:

25*2500=62500

3torta*3000Ft=9000

szóval kb. 70ből nagyon nagyon bőven meg kell lennie, de ennek a feléből is megoldható, ha találsz olyan helyet, meg mondjuk anyud/mamád süti a tortát

hova valósi vagy?

2012. ápr. 11. 12:59
 5/10 A kérdező kommentje:

Pécstől cirka 25 km-re lakunk. :)

Gondolkozom, hogy hol van olyan étterem az anyakönyvi hivatalhoz közel, ami tetszene.

Mennyit kell fizetni az anyakönyvvezetőnek, ha szombaton adnak össze minket?

2012. ápr. 11. 13:02
 6/10 A kérdező kommentje:

Eddig 31 főt számoltam. És ehhez még jönne plusz 7 fő kb. :(

A szűk családi körből senkit se lehet kihagyni, és a baráti körben sem szeretnénk sértődést.

Ebből kb 6 fő kisgyerek, vagyis 7 éven aluli.

2012. ápr. 11. 13:06
 7/10 anonim ***** válasza:

nah, akkor helybéli :)

én lőrinci vagyok, itt az Anna Bárt tudom ajánlani, megmondod nekik, mennyi pénzetek van, és ők kiszámolják, abból mire futja

nekünk pl. 500ból bevállal(ná)nak egy 90fős esküvőt, kaja+pia, dínom dánomot reggelig, ami azért elég korrekt

ha szigetvár felé vagy, esetleg a Pálma, ami jó hely és finom, nagy adagokat adnak, és nem is drága

Pécsett az Iparosház egy nagyon jó kisvendéglő, a célnak pont megfelelhet

szerintem egy 100asból mindennel együtt meglesztek

Árat pellérdi esküvővel kapcsolatban tudok mondani, éve ott 16 volt a templomi, 12 a polgári

1. válaszoló

2012. ápr. 11. 13:32
 8/10 anonim válasza:
www.villa.hu
2012. ápr. 11. 14:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Ha jó idő van, esetleg bérelhetnétek egy telket, vagy kölcsön kérhetnétek egy kertet, és oda meghívhatnál mindenkit egy bográcsos patyra, vagy egy kis hús sütésre. Lehet műanyag tányérban is és műanyag pohárban is felszolgálni ezeket az ételeket, és italokat.Műanyag asztalokat, és kerti székeket ti is össze tudtok szedni ismerősöktől.
2012. ápr. 11. 16:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez engem is érdekel.Mi 22-en leszünk.Sok jó tanácsot olvastam, mi igaz Debrecen mellett lakunk.
2012. ápr. 16. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!