Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi van akkor, ha nem egyforma a karikagyűrű? (Bővebben lentebb. )
Szerintem teljesen mindegy. Nálunk az én karikagyűrűm ezüst, az övé sima arany, a belsejében pedig bele van gravítozva a nevünk, egy szív és a házasságunk napja.
21F
Szerintem ma már minden elfogadott, maximum az idősebb rokonok fognak furcsán nézni. De az a lényeg, hogy Nektek tetsszen, nem? :)
Egyébként miben lesz különböző? Mintázat, felület?
19:31-nek
Mintázatában, és felületében is különböző lesz. Nekem a "smirglis" felületű tetszik, a páromnak a sima. Nekem egy saját nonfiguratív motívum, a páromnak meg megint más minta. Ránézésre nem sok köze lesz a két gyűrűnek egymáshoz, ha majd elkészülnek. :)
Nézzetek pár mintát, hátha lesz valami amiben egyetértetek. Hiszen ezért szerettetek egymásba, mert van valami közös tulajdonságotok, nem?
Szerintem nem gond, ha nem egyforma a gyűrű, de a mintában legyen egyvalami motívum közös. Pl egy kis szív vagy lóhere, levélke, bármi. Csak egy motívum közös akkor már az a két gyűrű egymáshoz való. Legalábbis én így oldanám meg a párommal.
23/N
19:37
Az a "baj", hogy annyira nem egyező a mintában sem az ízlésünk, hogy valamelyikünk gyűrűje akkor olyan "setesután" nézne ki. az biztos, hogy a belsejébe a dátum bele lesz gravírozva, de azt ugye senki nem fogja látni, ha az ujjunkon van a gyűrű, csak mi tudjuk majd, hogy ott van.
A fehérarany, kő nélküli, nem keskeny szerintem teljesen elfogadott. A miénk is ilyen. :)
Viszont az, hogy nagyon különböző... nekem furcsa. Nekem a karikagyűrű egyben az összetartozás szimbóluma is, ami külső szemlélőnek jelzés. Nemcsak arra, hogy van valakim, hanem a gyűrű is kifejezi azt, hogy ő a párom.
De ez csak az én véleményem.
Nálunk is voltak különbségek az elképzelésekben, de szerencsére találtunk olyat, ami mindkettőnknek tetszik, és nem csak olyan elfogadom, de pffff.... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!