Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Karikagyűrű így? Meg lehet valósítani vagy nem éri meg?
Arra lennék kiváncsi hogy lehet-e karika gyűrűt csináltatni meglévő gyűrűkből?Van 4db arany gyűrűm amit nem használok és arra gondoltam hogy beolvasztatom és abból készítettek karikagyűrűket.Csak nem tudom lehetséges-e vagy csak úgy ha azokat eladom és az árából veszek újakat.
Valaki akinek esetleg így lett gyűrűje?!?Megéri vagy nem?
Szia.
Lehet csináltatni belőle.
Az aranyat beolvasztják, és csak a munkadíjért kell fizetned. Persze az sem olcsó.
Köszönöm az eddigi válaszokat!Nem is tudom hogy csináljam, mert az üzletben gondolom ráfognak beszélni arra ami nekik a legjobb.
Szerettem volna úgy kihozni hogy a 4meglévő gyűrű fedje a 2újat.Jó lenne ha összejönne...
Értem!
Esetleg még utánajárok külföldön is...
Úgy látom mi leszünk az ellenpélda!
Nekem is volt aranyam. Karikagyűrű szalonban kinéztük, felpróbáltuk a gyűrűket, majd pontosan ugyanolyat vehettünk át két hét múlva a szalon ár harmadáért(!) egy pici ékszerboltban. Nagyon kevés veszteséget számoltak és csak a fazonárat kellett fizetnünk.
Megéri körbe nézni, megkérdezni, hisz az még semmibe sem kerül - és nekünk nagyon megérte! :)
Lehet "olcsón" venni szép gyűrűért fizettünk 65ezret és az nem sok,3féle arany van benne és csodaszép!
Inkább végy újjat mint olvasztgasd!Nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!