Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valódi fehér orchidea virágokból készült menyasszonyi ruhát meg lehet valósítani az esküvőmre?
ha van pénz,minden lehetséges.csak ez az egy dolog szabhat határt
tudsz linkelni vmit,ami az elképzelésedhez közel áll?megnézném szívesen:-)
Hát én úgy tudnám elképzelni, hogy felveszel egy alap fehér menyasszony ruhát s a szoknyarész felé raksz egy vékony rétegű anyagot amire hozzá vannak rögzítve a virágok csatokkal vagy ragasztással, esetleg a hajadba is raksz párat. Így van virágos ruhád s mikor mentek a lagziba azt a réteg virágos részt könnyen letudod venni, hogy ne potyogjon és zavarjon. (de én félnék a méhek támadásától)
:)
Agyam megáll! ha ennyire felkészült vgay, miért kérdezed??? Amúgyis csacskaság volt a kérdés is, mert az, hogy valódi fehér orchideából lehet-e menyasszonyi ruhát készíteni? -erre annyira egyszerű a válasz: IGEN, lehet, csak meg kell fizetni, mindent lehet -csak pénz kérdése. Ha pedig máshonnan nézzük, miszerint, hogy ezt te meg tudod-e valósítani, erre meg csak egyedül te tudod a választ: van-e elég pénzed rá. Tehát nem lett volna egyszerűbb megkérdezni a közönségtől, mit szólnak ezekhez a képekhez?
Végig néztem, az első ruha csak díszítve van,a ruha nem virágból, csak itt-ott van rajta. A második pedig művirág, a fele beöltöztetett baba, aki nem akar pisilni menni, és nem viszket semmije sem, tehát nem ficereg, aztán pedig krizantém -ragasztva, és igen, van köztük virágos ruha, de tényleg, az a csonti hogy ül le az asztalhoz? vagy ő nem is eszik:)
Kilóg a lónak a lába!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!