Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fővárosi lagzi 30 fővel mennyiből jöhet ki?
:) Nekünk 33 fő volt a 10. kerületben 2 hónapja.
Nekünk kb 700.000 Ft ba volt az egész.
Mindenki azt ivott amit akart, de nem fogytak az alkoholos italok.
A vacsora+ital volt összesen 133.500 Ft.
Ha nem flancolsz, és utánanézel az áraknak akkor kilehet hozni ennyiből.
Nekünk júniusba lesz 20 fő+4 gyerek.Nálunk a 4 személes tál drágább lett volna,így úgy döntöttünk,hogy menü lesz:Leves + főétel:ami annyit tesz,hogy 1 tányéron /fő 2 féle hús és két féle köret lesz és természetesen 2 féle savanyúság.Az Ital csak üdítők+ kávé korlátlan(kb. 5 óra időtartamra)
Az étel 4000,az ital is 4000/fő(ezt egy kicsit sokallom,de nagyon szép a hely és ott szeretnénk tartani az esküvőt XI.ker).Aprósütit vihetünk.Gyerekekre van kedvezmény.
Nálunk a komplett esküvő meg fog állni max.350eFt-ban mindennel együtt úgy,hogy rám varják a ruhát,de nem kell megvennem,hanem enyém az első kölcsönzés(60-70 lesz)
Hasonló menü volt, létszám is kb ennyi másfél éve.
Az étterem 200-ra jött ki végül.
Mindennel együtt volt kb. 700. De ebben benne vannak a ruhák, gyűrű is, szóval minden.
Nem Budapesten volt, de Pest megye, szerintem nincs akkora különbség.
Az ital külön volt,ez az étel.Bort,sört ők állták,én vettem a rövidet kb 100-150 ezerért.
Első voltam.
1300-ért érdekes lehet az a kaja.....
8.
Én is nagyon furcsállom, mert a Pest környéki árakat 10 ezer körülire becsülném, bennem is volt, hogy felhívom ezt a fogadót, hogy tényleg igaz-e, olyannyira hihetetlennek tűnik számomra. De még nem tettem meg.
Ez volt az a kérdés, ahol ezt ajánlották, 18. válasz: http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__2..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!