Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyi pénz jött vissza...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénz jött vissza nektek a lagzi után? Kijöttetek nullára vagy esetleg pluszba?

Figyelt kérdés
Hányan voltatok?
2012. ápr. 11. 16:02
 1/10 anonim ***** válasza:
61%
nem jöttünk ki pluszba, sajnos kicsit rá is kellett fizetni. Ilyenre ne számítsál, hacsak nem konkrét összeget kérsz a vendégektől készpénzben, ami fedezi a költségeket.
2012. ápr. 11. 16:04
 2/10 A kérdező kommentje:
Mennyivel fizettettek rá?
2012. ápr. 11. 16:05
 3/10 anonim ***** válasza:
61%

Mi pluszba jöttünk ki a végére 200 000 Ft-al. 1-2 személy híján 100-an voltunk.

Előtte jól körbejártuk, hogy mi hol lenne olcsóbb.

Mi nem kötöttük ki, hogy pénzt vagy ajándékot hozzanak, volt aki megkérdezte, annak azt mondtuk, hogy inkább pénzt, de a többség is pénzt adott.

2012. ápr. 11. 16:10
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a konkrét összeg nem fontos! mi is ráfizettünk anno, de nem arra hajtottunk, hogy pluszba legyünk. Sajnos erre tartalékolni kell, ha nem akartok fekete levest a végére... sajnos nem sok mindenki teheti meg,hogy több tízezreket adjon,hiába szeretne a jelen gazdasági helyzetben. Ha csak nem a pénzes vendégeket hívtok.. :( jobb,ha félretesztek a végére valamennyit biztos a biztos. sok boldogságot :)
2012. ápr. 11. 16:13
 5/10 anonim ***** válasza:
58%
ráfizetni? ezt a frázist nem üzleti akcióknál, befektetéseknél használják? ez nem ráfizetés, hanem az ára annak amit megveszel/ igénybe veszel. ha nincs pénzed megvenni bizonyos szolgáltatást, akkor sem kell azt a rokonsággal megfizettetni, mert te az jajdenagyon szeretnéd. de undorító.
2012. ápr. 12. 05:34
 6/10 anonim ***** válasza:
55%
ráfizetéééés??? jó, hogy belépőt nem szedsz arra, hogy egy napig ünnepeltesd magad...
2012. ápr. 12. 05:52
 7/10 anonim ***** válasza:
44%

az esküvők nagy része manapság erről szól

nekünk is kell(ene) menni május végén... de fizessünk-e tízezreket egy sok éve nem látott unokatestvérnek, akivel a kapcsolatot sem tartjuk? Ha viszünk mondjuk ketten 20 ezret mennyit kell enni, hogy leegyük az árát? 20 ezer forintból nem tudunk sokkal jobb helyre szórakozni menni? Dehogynem.

mi legyen hát?

2012. ápr. 12. 10:45
 8/10 anonim ***** válasza:
38%
azért kedves utolsó, egy unokatestvér esküvőjét egy bulival helyettesíteni??? hát nem tudom. én eléggé megsértődnék. plusz egy bulit szerintem feláldozhatsz érte.
2012. ápr. 12. 15:26
 9/10 anonim ***** válasza:
19%
Ráfizetés: arra értettem, hogy pl a mi esetünkben az éttermi számlát az esküvő után fizettük ki, és mivel a menyasszonytáncból nem jött össze annyi hogy fedezze az éttermet, ezért mondtam hogy rá kellett nekünk még fizetni ,de ha így jobban tetszik : ki kellett pótolnunk az összeget. Mert mi pénzt kértünk minden vendégtől nászajándékba. Ezért írtam ,hogy tartalékoljanak ha így szeretnék rendezni ők is a számlát, vagy ebben bíznak, hogy összejön annyi pénz. Ebben nem tudom mi volt az undorító??!!! Jah, egyébként 50en voltunk.
2012. ápr. 12. 16:19
 10/10 anonim ***** válasza:
29%
igen, undorító. az egész. arra számolni, hogy majd ami bejön "ajándék"ból, abból lesz kifizetve az előre elfogyasztott kaja. egy lagzin a pár MEGVENDÉGELI a kedves vendégeket, ez pont nem az a műfaj, ahol mindenki a magáét fizeti. ennek semmi köze az ajándékhoz. és a vacsorára kifizetett összeg nem ráfizetés, meg kipotólás, hanem az igénybe vett termék/szolgáltatás ára, amit természetesen, mint ahogy az a világon minden más igénybevett termék/szolgáltatás esetén van, annak kell kiegyenlítenie, aki az adott dolgot megrendelte/igénybevette. a párnak. mert nem a vendég igénye, hogy a párnak világraszóló lagzija legyen. nem. ez csak a párnak igénye.
2012. ápr. 13. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!