Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénz jött vissza nektek a lagzi után? Kijöttetek nullára vagy esetleg pluszba?
Figyelt kérdés
Hányan voltatok?2012. ápr. 11. 16:02
1/10 anonim válasza:
nem jöttünk ki pluszba, sajnos kicsit rá is kellett fizetni. Ilyenre ne számítsál, hacsak nem konkrét összeget kérsz a vendégektől készpénzben, ami fedezi a költségeket.
2/10 A kérdező kommentje:
Mennyivel fizettettek rá?
2012. ápr. 11. 16:05
3/10 anonim válasza:
Mi pluszba jöttünk ki a végére 200 000 Ft-al. 1-2 személy híján 100-an voltunk.
Előtte jól körbejártuk, hogy mi hol lenne olcsóbb.
Mi nem kötöttük ki, hogy pénzt vagy ajándékot hozzanak, volt aki megkérdezte, annak azt mondtuk, hogy inkább pénzt, de a többség is pénzt adott.
4/10 anonim válasza:
szerintem a konkrét összeg nem fontos! mi is ráfizettünk anno, de nem arra hajtottunk, hogy pluszba legyünk. Sajnos erre tartalékolni kell, ha nem akartok fekete levest a végére... sajnos nem sok mindenki teheti meg,hogy több tízezreket adjon,hiába szeretne a jelen gazdasági helyzetben. Ha csak nem a pénzes vendégeket hívtok.. :( jobb,ha félretesztek a végére valamennyit biztos a biztos. sok boldogságot :)
5/10 anonim válasza:
ráfizetni? ezt a frázist nem üzleti akcióknál, befektetéseknél használják? ez nem ráfizetés, hanem az ára annak amit megveszel/ igénybe veszel. ha nincs pénzed megvenni bizonyos szolgáltatást, akkor sem kell azt a rokonsággal megfizettetni, mert te az jajdenagyon szeretnéd. de undorító.
6/10 anonim válasza:
ráfizetéééés??? jó, hogy belépőt nem szedsz arra, hogy egy napig ünnepeltesd magad...
7/10 anonim válasza:
az esküvők nagy része manapság erről szól
nekünk is kell(ene) menni május végén... de fizessünk-e tízezreket egy sok éve nem látott unokatestvérnek, akivel a kapcsolatot sem tartjuk? Ha viszünk mondjuk ketten 20 ezret mennyit kell enni, hogy leegyük az árát? 20 ezer forintból nem tudunk sokkal jobb helyre szórakozni menni? Dehogynem.
mi legyen hát?
8/10 anonim válasza:
azért kedves utolsó, egy unokatestvér esküvőjét egy bulival helyettesíteni??? hát nem tudom. én eléggé megsértődnék. plusz egy bulit szerintem feláldozhatsz érte.
9/10 anonim válasza:
Ráfizetés: arra értettem, hogy pl a mi esetünkben az éttermi számlát az esküvő után fizettük ki, és mivel a menyasszonytáncból nem jött össze annyi hogy fedezze az éttermet, ezért mondtam hogy rá kellett nekünk még fizetni ,de ha így jobban tetszik : ki kellett pótolnunk az összeget. Mert mi pénzt kértünk minden vendégtől nászajándékba. Ezért írtam ,hogy tartalékoljanak ha így szeretnék rendezni ők is a számlát, vagy ebben bíznak, hogy összejön annyi pénz. Ebben nem tudom mi volt az undorító??!!! Jah, egyébként 50en voltunk.
10/10 anonim válasza:
igen, undorító. az egész. arra számolni, hogy majd ami bejön "ajándék"ból, abból lesz kifizetve az előre elfogyasztott kaja. egy lagzin a pár MEGVENDÉGELI a kedves vendégeket, ez pont nem az a műfaj, ahol mindenki a magáét fizeti. ennek semmi köze az ajándékhoz. és a vacsorára kifizetett összeg nem ráfizetés, meg kipotólás, hanem az igénybe vett termék/szolgáltatás ára, amit természetesen, mint ahogy az a világon minden más igénybevett termék/szolgáltatás esetén van, annak kell kiegyenlítenie, aki az adott dolgot megrendelte/igénybevette. a párnak. mert nem a vendég igénye, hogy a párnak világraszóló lagzija legyen. nem. ez csak a párnak igénye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!