Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kb 80 fős lagzi mennyibe kerül ha nem étteremben hanem művelődési házban tartjuk? Mivel spórolhatnánk?
Ti főztök ! (nem 50 fajtát :) ]
Kis sütiket is ti sütitek,
Italokat 1x -e veszitek = adnak valami kedvezményt ha sokat vesztek szerintem
Zene... :D kiírjátok cd-re, béreltek erősítőket(gondolom van a városnak amit rendezvényekkor használnak, lehet ingyen is adják ) vagy pendrive-ra , laptop-ról mehet is.
Díszeket is ti vegyétek, gondolom itt is ha több olcsóbb.
Poharakat+ tányérokat bérelitek.
Legyen az a (mikor mennyaszonnyal táncolnak s pénzt raknak a kalapba )
Más kell?
polgári+templomi: 50E
fotós: 50E
ruhák: ha spórolni akartok, vateráról 50E-ért ki lehet hozni a menyasszonyi+menyecskeruhát, ékszereket, mellényszettet, cipőt... öltönye ha van a párodnak, nem kell új
virágok: 20E menyacsokor+kitűző, 1-1szál a szülőköszöntőre, asztalra valami kis virág
zene: akár ingyen is, ha van gép, kértek valami havertól erősítőt, pendrive-ról lehet zenélni, esetleg felfogadtok egy dj-t, kb. 30-40E körül lehet már találni
Én a kaja+pia+sütit kb. 6E /főre számolnám, ha mindent ti vesztek meg. Piákat nagykerből kell venni, a bontatlant visszaveszik.
Sütit is süthettek, ti+rokonok, nálunk is ez a szokás, hoz minden család sütit vagy tortát
Menyatorta kb 15E
Dekor: meghívó+ültetőkártya sajátkezüleg kb. 3000ftból kijön
Vehettek még lufikat, színes szalvétából lehet csinálni pompomot, esetleg az a krepp-papíros hajtogatós, bár az nekem nem tetszik --> 15E
TerembérleT: ez attól is függ, hol: 50Etől felfelé, számoljunk 70E-el
3 pincér: 30E
Szakácsok, mondjuk 3an: 50E
ez így összesen 80 főre:
50(szertartások)+50(ruhák)+20(virágok)+40(DJ ha kell)+15(torta)+15(dekor)+80*6000(vendéglátás)+70(terem)+30(pincérek)+50(szakácsok)
800-850ből kijön bőven
(nekünk ennyiből a 120fős jött ki étteremben, szerintem a kaját lehet nyugodtan 4000-el számolni, nekünk a kaja+pia egész éjszakai fogyasztás, vacsi+éjféli vacsi, szóval minden együtt volt 4400/fő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!