Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek esküvő lagzi nélkül?
Hát Kérdező, nekünk a két szertartás lesz, azt követően pedig indulunk nászútra. Nem lesz sem vacsora, sem lagzi (bizonyos okoknál fogva, melyek nem tőlünk függnek), de ettől nem fogom magam sz@arul érezni, vagy kedvetlenül várni az esküvőnket. Ahány ház, annyi szokás. :)
Miből következtetsz arra, hogy nem lehet egy esküvő teljes értékű, ha nincs lagzi? Vagy jobban mondva, mit szeretnél megtudni, mert nekem olyan egyértelmű a kérdésed.
Szoval akkor eskuvo csak a lagziert (buliert)? En ugy tudtam az eskuvo a hazassagrol szol, nem a bulirol...eleg csunya lenne, ha valaki csak azert az egy esteert eskudne.
Nem mindenkinek fontos a csinnadratta, vki tenyleg csak magaert a hazassagert csinalja az eskuvot, ami szerintem az alairasi ceremoniat takarja.
Tessék????
Miért, te azért házasodsz meg, hogy bulizhass egyet, vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!