Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha esküvő után nem lesz lagzi, csak egy ebéd, akkor semmilyen ajándékot nem kapunk majd a vendégektől?
Figyelt kérdés
2013. máj. 6. 09:07
1/8 anonim válasza:
De, biztosan. Általában nem úgy készülnek az emberek, hogy "Na derítsük ki, mekkora lagzit csapnak, és ha nem elég nagyot akkor nuku ajándék", hanem esküvőnél mindenképp adnak valamit...
2/8 anonim válasza:
Azért hívsz vendégeket, hogy adjanak ajándékot? Nem azért, hogy veletek ünnepeljenek?
3/8 anonim válasza:
Nálunk csak ebéd volt, mert lakásra kellett a pénz. Akit meghívsz ebédre, az biztosan ad ajándékot. Sőt volt, akit nem hívtunk meg, de mi anno voltunk az ő esküvőjén (100 fős sátoros volt), és ő adott nekünk viszontajándékot, mert hogy "tartozott vele", és nem is egy ilyen volt!! Sőt volt, aki csak úgy adott későbbi találkozáskor, hogy ezt az esküvőnkre, na őt akkor láttam életemben másodszor...ha az ő gyereke esküszik, akkor mi is adunk, ha meghívnak, ha nem...
4/8 anonim válasza:
Szerintem fogtok kapni így is. Nem a mulatság volumenétől függ, hogy adnak-e ajándékot vagy sem. Összeházasodtok és ez a lényeg.
5/8 anonim válasza:
De, biztosan kaptok, nem ettől függ.
6/8 anonim válasza:
Mi szertartás után otthon vendégeltük meg a vendégeket (30 fő),és mindenkitől kaptunk ajándékot.
7/8 anonim válasza:
Nekünk sem volt lagzi, csak a szük családi kör, meg 2 legjobb barátnőm, csak egy ebéd volt. Én nem is vártam senkitől ajándékot, mert nem ezért hívtam meg azt a pár embert, aki számunkra a legfontosabb. De az egyik barátnőmnek ki is hangsúlyoztam, hogy még csak ne is gondolkodjon ajándékozáson, mert tudtam, hogy el van úszva hitellel és örül, ha azt tudja fizetni. De egyébként a szülőktől és a másik barátnőmtől kaptunk pénzt kaptunk ajándékba. De ha senkitől semmit nem kaptunk volna, az sem érdekelt volna. Nagyon jó hangulatú ebéd volt!
8/8 anonim válasza:
Nekünk is ilyen volt, de mindenkitől kaptunk ajándékot (62 személy volt az ebéden) :) Sőt, sokkal többet, mint számítottuk. Az ajándék az esküvő tényének szól, nem a lagzinak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!