Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minek esküvő lagzi nélkül?
Van, aki nem bulizós, nem szereti az ilyesmit, vagy anyagi okokból nem tart.
Szerintem a pároddal próbáljatok meg kompromisszumot kötni, mondjuk ne tartsatok világraszóló lagzit, de legyen egy kis családi összejövetel, vacsora, zene.
"Az én rokonságom kb 60 fő plusz az övé."
A szűk családi kör azt jelenti, hogy szülők, nagyszülők, testvérek. Maximum még egy-két nagyon közeli, nagyon jó barát, ha úgy érzitek és ha van ilyen. Ötvenvalahány tesód van?
Ház miatt házasodni, az sem egy leányálom :(
Szóval szerintem ne házasodjatok, ha nem tudtok megegyezni, egy ház miatt végképp ne.
Gondolom kamu kérdés (ilyen hülye ember ugye nincs, mint a kérdező?), de azért válaszolok.
Szerintem örülnöd kellene, hogy egyrészt a párod annyira biztos kettőtök kapcsolatában, hogy össze akar házasodni. Ha neked a lagzi többet számít, mint ez a tény, akkor ne menj hozzá, hiszen egyértelműen nem viszonozod az érzelmeit.
A rokonságod mind a 60 főjével gondolom nem szoros a kapcsolatod. Annyiba nyilván a párod is belemenne, hogy tartsatok egy ebédet/vacsorát a szertartás után a közeli családdal, ez jó kompromisszum lehetne.
Hogyha emiatt szakítanál vele, akkor már régen nem kellene együtt lennetek.
A házasság az nem egy buliról szól, hanem arról, hogy (jó esetben) örökre összekötitek az életeteket.
A buli ennek a megünneplése, hogy veled örül mindenki, de nem ez a lényeg.
Tehát, ha bulizni akarsz akkor tarts egyet csak úgy, de ha emiatt szakítanál, akkor nagyon nem vagy készen erre a házasságra, mert nem is akarod, csak a bulit.
Én is vágytam a lagzira, lesz is, de ha a párom azt mondta volna, hogy menjünk be 2 tanúval, annak is örültem volna , most a szervezés alatt többször emlegetjük is, hogy jobb lenne:):)
ilyen hozzáállással pedig nem érdemes egy közös házba sem belevágni, a lagzi pedig rengeteg pénz...
nekünk kb 1,3 M lesz
részemről:59 fő
völegény: 34 fő
közös : 10 fő
(mi+ szolgáltatók+4)
ez 107 fő re kiszámolva...luxus ebből a ruhám, és a fotós (az 250 összesen)
ha házat akartok venni kétlem hogy egy akkora lagzi belefér, igaz nincs jogom turkálni a zsebetekben...
de nem is az anyagi része a lényeg, hanem, hogy a párod nem akar.
az első kompromisszumnak kellene lenni az életetekben, és még ez sem megy, akkor érdemes elgondolkodni, hogy később mi lesz.
Mivel illik minden rokonomat plusz a szomszédaimat meghívni ezért egyértelműen nem lehet kicsi lagzit tartani.
Nekem minden vágyam, hogy menyasszonyiruhában és azok az emberek előtt mondjam ki az igent akik fontosak nekem. De ha a párom nem érti meg akkor sajnálom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!