Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Lagzi zenekar nélkül? (bővebbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lagzi zenekar nélkül? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Tervezgetjük az esküvőnket a párommal. Arra gondoltunk mi lenne, ha nem lenne zenekar a lagziban, hanem beraknánk egy csomó mulatós számot, amit közösen választottunk ki és automatikusan menne. Véleményeket kérnék.
2013. jún. 19. 13:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha van hozzá megfelelő hangfal, hogy hátul is hallják teljesen jó!
2013. jún. 19. 14:00
 2/9 anonim ***** válasza:

Létszámfügő

30 fős esküvőre oké, de amúgy szerintem nem jó.

Kell egy személy mindenképpen aki kezeli, erre jók az esküvői dj-k

2013. jún. 19. 14:01
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha van hozzá megfelelő felszerelés és nektek így tetszik, akkor szerintem jó.
2013. jún. 19. 14:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Csak aztán nehogy titeket is megtaláljon az Artisjus, mint UpdateNorbit :)
2013. jún. 19. 14:12
 5/9 anonim ***** válasza:
Voltam már olyan lagziban, ahol nem volt zenekar, jó volt a hangulat, nem volt vele baj, de tény, hogy nem adja vissza azt az érzetet, amikor élő zene megy.
2013. jún. 19. 14:12
 6/9 anonim ***** válasza:
Tavaly júliusban volt a 70 fős lagzink. Mi egy ismerős dj-t hívtunk, előre megbeszéltük milyen zenét szeretnénk. Ráraktuk pendrive-ra, meg neki is volt ilyen zenéje. Teljesen jól sikerült. De szerintem valaki legyen a lejátszó mellett, mert hangulatfüggő, hogy épp pattogós, éneklős vagy pihentető lassú zene kell.
2013. jún. 19. 14:17
 7/9 anonim ***** válasza:
Én is voltam ilyen lagziban, és teljesen jó volt. De tényleg kell valaki a laptop mellé. Mert pl, szoktak kérni számot meg minden.
2013. jún. 19. 17:54
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem egy esküvőnek a hangulatát a zenekar/DJ adja meg, de ti tudjátok.

De a lényeg, hogy nektek jó legyen és boldogok legyetek a többi már mellékes.

Nekünk a zenekar volt a legfontosabb.

2013. jún. 20. 07:55
 9/9 A kérdező kommentje:
Eldöntöttük: ilyen zene lesz, csak lesz egy Dj is =)
2013. júl. 26. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!