Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik, hogy csak ennyi az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy csak ennyi az igénye?

Figyelt kérdés
A párommal hetente vagy kéthetente szexelünk... Létezik,hogy valakinek valóban csak ennyi szex kell?
2014. szept. 28. 11:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Létezik.
2014. szept. 28. 11:45
 2/7 anonim ***** válasza:
Létezik. Ez nem azt jelenti, hogy a párodnál is 100%, hogy ez van
2014. szept. 28. 11:45
 3/7 anonim ***** válasza:

bezony :/

nekem volt egyszer egy ilyen kis igényű barátom, és mivel én ennek pont az ellentéte vagyok, rá is ment a kapcsolatunk...bár nem is volt olyan hatalmas, egetrengető szerelem..

de az is lehet, hogy csak egy fárasztóbb, stresszesebb időszak van most az életében

2014. szept. 28. 11:46
 4/7 A kérdező kommentje:
Ez az,hogy nekem is kicsivel több szex kéne... :/
2014. szept. 28. 11:48
 5/7 A kérdező kommentje:
És tegnap megkérdeztem,hogy napközben szokott-e rá gondolni és azt mondta,hogy néha... Ha unatkozik.
2014. szept. 28. 11:49
 6/7 anonim ***** válasza:
en ejjel nappal ba.nalak
2014. szept. 28. 12:21
 7/7 anonim ***** válasza:
létezik. Bár én lány vagyok, de már nekem sincsenek akkora igényeim, mint régen. Mikor összejöttünk 4 éve, én 18 voltam, ő 28, volt hogy napi 3 menet is volt. :D szép lassan csökkent, ma már elég a heti 1-2.
2014. szept. 28. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!