Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki az első szerelmet nem tudta ki heverni? Ha igen, hogy birja elviselni a mindennapjait?
Figyelt kérdés
2017. aug. 28. 20:18
1/5 anonim válasza:
En nem birom kiheverni. Szornyu igy elni.
L
2/5 A kérdező kommentje:
Mióta nem birod kiheverni? sajnálom :/
2017. aug. 28. 21:03
4/5 anonim válasza:
Van, sportolok, sorozatozok. Újra elkezdek randizni nemsokára. Tanulok, munkát keresek, igyekszem elfoglalni magamat, de általánosan sz.r a hangulatom.
5/5 anonim válasza:
Én úgy érzem most hevertem ki igazán. Kb 2 év kellett hozzá, mondjuk őszintén rövidebb idő alatt is mehetett volna.
Újra randiztam, szórakoztam ment az életem tovább. Sokat gondoltam rá, x hónap elteltével is. Sok emberben kerestem őt. Még volt egy kapcsolatom is, ami segített, de vele nem éreztem olyan jól magam mint az első szerelmemmel.
A megoldás az volt, hogy 2 év után valamiért újra találkoztunk, beszéltünk. És rá kellett jönnöm, hogy még ő maga sem volt az, akire emlékeztem. Végül nem mentem el a megbeszélt randira (mármint lemondtam, nem felültettem :D) és rájöttünk, hogy a múlton fölösleges rágódni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!