Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan venni az első szerelmet? Ma ez mennyire normális?
19 éves voltam, amikor összejöttem a barátommal, aki akkor volt 29. 2 év telt el. Minden tökéletes a kapcsolatukban, nyilván mind a kettőnkben vannak hibák és vannak veszekedések is, de szerintem ezeket a dolgokat is nagyon jól oldjuk meg.
Viszont sokaktól azt kapom, hogy nem kellene ezt a dolgot annyira komolyan venni, mert "még csak az első". Nővérem szerint elszomorító a dolog, hogy összehasonlítási alapom sincs, hogy milyen lehet mással.
Amikor én egy ilyenre például azt mondom, hogy ki sem akarom próbálni, mert MINDEN tökéletes vele, akkor meg jön a hülyének nézés, meg a szöveg, hogy majd máshogyan is lesz, meg majd meglátom, stb.
Hogyan lehet ezt így gondolni? Attól például már szánalmas vagyok, ha sokáig a jelenlegivel maradok? Arra nem szoktam gondolni, hogy örökké, de ki tudja? Nem ehhez ragaszkodom, hanem ahhoz a nagyon jó állapothoz, amiben vagyok. Ez ma tényleg gáz? Maradi lennék, amiért nem úgy vagyok a párommal, hogy arra gondolok, hogy ez úgyis csak átmenet, mivel csaj az első?
Na, ez a probléma sokakkal, ezért megy tönkre a kapcsolatok 90%-a, mert a külső kívülállók mindig jobban tudják, hogy milyen a kapcsolat, leginkább miattuk megy tönkre, mert a sok befolyásolható egyén, mint te is kérdező, rájuk hallgatsz és nem magadra és a kapcsolatodra!
Ha vele minden oké, akkor maradj vele, és ne érdekeljen, hogy más mit mond!
Szomoru, hogy a kornyezeted ennyire negativan all a temahoz.
Altalanossagban igazuk van, mert az elso szerelmek nem tartanak a vegtelensegig. Illetve mivel az embernek tenyleg nincs osszehasonlitasi alapja, amit tokeletesnek es nagyszerunek gondol, lehet valojaban csak eros kozepes.
Ez viszont korant sem jelenti azt, hogy nalatok is ez a szitu. Ne engedd, hogy masok velemenye befolyasolja a kapcsolatotokat.
21 eves vagy. Elj a manak. Jol erzed magad a paroddal? Akkor maradj vele. Nem kell meg olyanba gondolkoznod, hogy orokke (ahogy irtad is).
Azt nem tudjuk, hogy a parod 31 evesen mennyire szeretne mar csaladot, de ez ugyis a jovo zeneje. Ne foglalkozz a negativ emberekkel.
Én 18 voltam, ő 29, amikor összejöttünk. Nekem utoljára 14 évesen volt barátom, neki sosem volt még barátnője. 10 év telt el, 9 éve vagyunk házasok, imádjuk egymást és a gyerekeinket is.
Nem azt mondom, hogy neked is tuti ő lesz a férjed és örökké együtt lesztek, de az is hülyeség, hogy nem lehet komolyan venni az első szerelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!