Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az első szerelem mindhalálig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első szerelem mindhalálig elkísér?

Figyelt kérdés
Ahogy a dalban is elhangzik...Eszetekbe szokott jutni az első szerelmetek, vagy ha véletlenül találkoztok, hogy éreztek akár több év távlatából?
2017. aug. 14. 16:01
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%

8 éve szerettem bele az elsö szerelmembe és igen, mai napig is gondolok rá és sosem lesz semleges számomra, a szivem mélyén mindig szeretni fogom.

Néha,ha nagyon hiányzik meghallgatom az említett Máté Péter számot és kisírom magam,aztán továbbra is úgy csinálok, mintha már rég túl lennék rajta. :')

2017. aug. 14. 16:06
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmit nem érzek, 3 évente egyszer ha eszembe jut, pedig a fiamat is úgy hívják, mint őt
2017. aug. 14. 16:06
 3/12 anonim ***** válasza:
75%
Kb 10 éve eszembe se jutott az illető, most, hogy így mondod :) Szóval nem, nem feltétlenül.
2017. aug. 14. 16:11
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Az egyik legjelentektelenebb illeto, akivel valaha dolgom volt. Kb. semmi nem jut rola eszembe, nemhogy emlekek magamtol :"D
2017. aug. 14. 16:15
 5/12 anonim ***** válasza:
21%
Szerintem, ha igazi szerelem, akkor az marad mindig. Nem az a lényeg, hogy az első e. De azt leírhatatlan lángolást szerintem nem teszi semmissé az idő.
2017. aug. 14. 17:35
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Amíg tart vagy közvetlenül a szakítás után úgy érzed igen, de valójában az elsőt felejted el a leghamarabb, mert az csak tapogatózás(átvitten),útkeresés, szárnypróbálgatás.Főleg mivel az első tinikorban szokott lenni, amikor amúgy is csak szélsőséges érzelmek vannak.A szakítás után öngyilkos akarsz lenni, 2 hónap múlva már mással mászkálsz kézen fogva. Általávan pont az első a legjelentéktelenebb.
2017. aug. 14. 17:48
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Konkrétan soha nem szokott eszembe jutni magamtól, csak ilyenkor, amikor valaki felhozza a témát. Az érzéseim meg full semlegesek, maximum elcsodálkozom, mert ma már tökre nem látnék semmit benne, se külsőre se belsőre, amit érdekesnek tartanék. A második nagyobb szerelem volt és a kapcsolatunk is izgalmasabb volt, de már ő sem szokott csak úgy eszembe jutni, pedig annak csak 2-3 éve.
2017. aug. 14. 18:06
 8/12 anonim ***** válasza:

Inkabb elkap a hanyinger, ha eszembe jut.

Utalom.

2017. aug. 14. 18:22
 9/12 anonim ***** válasza:

Szerencsére nem.

Viszonzatlan szerelem volt, és amint összejöttem exemmel, megszűnt létezni számomra.

21/L

2017. aug. 14. 22:23
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Viszonzatlan szerelem volt, igazából külsőség alapján szerettem bele, most lesz 10 éve, hogy a gimibe megláttam az udvaron, sajnos későn kapcsoltam, azt hittem már akkor is, hogy van valakije, pedig nem volt.

Történt egy két dolog utána amit nem szeretnék kivesézni, lényegébe pár évre rá miután kiköltözött Angliába, utána ráírtam, hogy hogy hogy van, stbstb, tudtad, hogy nagy szerelem volt nekem, mégis orbitális módon akkor is elhessegetett, pedig nem feltétlenül azért írtam rá, mert akartam is volna tőle valamit.

Volt előtte is "gyerek szerelem", de ez volt az életembe az első nagy szerelem, aztán volt plátói is, meg olyan párkapcsolatom is, hogy a csajt nem szerettem, de összességében ő vitte el a "szerelemkosaramat" 25F

2017. aug. 15. 07:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!