Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első szerelem mindhalálig elkísér?

8 éve szerettem bele az elsö szerelmembe és igen, mai napig is gondolok rá és sosem lesz semleges számomra, a szivem mélyén mindig szeretni fogom.
Néha,ha nagyon hiányzik meghallgatom az említett Máté Péter számot és kisírom magam,aztán továbbra is úgy csinálok, mintha már rég túl lennék rajta. :')

Inkabb elkap a hanyinger, ha eszembe jut.
Utalom.

Szerencsére nem.
Viszonzatlan szerelem volt, és amint összejöttem exemmel, megszűnt létezni számomra.
21/L

Viszonzatlan szerelem volt, igazából külsőség alapján szerettem bele, most lesz 10 éve, hogy a gimibe megláttam az udvaron, sajnos későn kapcsoltam, azt hittem már akkor is, hogy van valakije, pedig nem volt.
Történt egy két dolog utána amit nem szeretnék kivesézni, lényegébe pár évre rá miután kiköltözött Angliába, utána ráírtam, hogy hogy hogy van, stbstb, tudtad, hogy nagy szerelem volt nekem, mégis orbitális módon akkor is elhessegetett, pedig nem feltétlenül azért írtam rá, mert akartam is volna tőle valamit.
Volt előtte is "gyerek szerelem", de ez volt az életembe az első nagy szerelem, aztán volt plátói is, meg olyan párkapcsolatom is, hogy a csajt nem szerettem, de összességében ő vitte el a "szerelemkosaramat" 25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!