Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elmulik az első nagy szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmulik az első nagy szerelem vagy megmarad?

Figyelt kérdés
Nekem már volt több fiu akibe szerelmes voltam de egyikkel sem voltam együtt. Most együtt vagyok a barátommal 11hónapja.. Neki is voltak elöttem szerelmei de én vagyok neki az elsö nagy szerelme.. 3évig barátok voltunk 3 évig szerelmes volt belém és most 11hónapja vagyunk együtt.... sok helyen olvastam hogy az első nagy szerelem az mindig elmulik. De nagyon boldogok vagyunk és szeretjük egymást és nagyon félek hogy elveszítem és hogy ez igaz...hogy az első nagy szerelem mindig véget ér ..mert én vagyok neki az első nagy szerelme....Látom rajta hogy nagyon szeret meg mindig mondja hogy velem akar lenni mindig meg nem akar mást tényleg nagyon szeret és én is őt... Biztos hogy ez egyszer véget ér? :( Hogy már nem fog szeretni mert én vagyok az első nagy szerelme... Kérdeztem már erröl hogy mit gondol csak velem lesz egesz életében most már örökké.?? Azt mondta hogy nem akar a jövőre gondolni mert minden jol megy közöttünk szeretjük egymást ezért nem gondol ilyenekre nem is akar mást mert szerinte senkivel nem lenne ennyire boldog...de én mégis félek ettől hogy véget ér mert én vagyok az első nagy szerelme.... :( mi a ti véleményetek?

#Szerelem-fiu-lány-párkapcsolat
2017. júl. 27. 20:07
 1/8 A kérdező kommentje:
Én 17/l ő 18/f
2017. júl. 27. 20:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Véget ér hát. Pont múltkor talàltam egy levelet tesóm volt csajától hogy ök örökre együtt maradnak majd meg szerelem meg mittudmén. Aztán most hogy eltelt 10év lehet mát a nevét se tudja.
2017. júl. 27. 20:19
 3/8 A kérdező kommentje:
De voltak előtte szerelmei csak en vagyok az első NAGY szerelme..
2017. júl. 27. 20:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekik is ez volt a NAGY szerelem. Tizenévesen teljesen masképp làtod a dolgokat mint késöbb fogod. Szerintem ha 100bol 1egyutt marad de ha ti lesztek az az egy akkor grat;)
2017. júl. 27. 20:33
 5/8 anonim ***** válasza:
Bocs, de ez a FELNŐTT párkapcsolatok rovat. Egyébként ne agyalj ezen, élvezzétek a kapcsolatot, tart ameddig tart.
2017. júl. 27. 21:22
 6/8 anonim ***** válasza:

A szerelem érzés elmúlik. max 3 évig tart. nekem fél évig. utána a kötődés-szeretet veszi át a helyét.

A szerelemnek az a lényege csak, hogy ez utóbbiak kialakulását segítse. Szerelem miatt nem vesszük észre párunk hibáit, magunkhoz engedjük, magunkhoz húzzuk, nagyon aktívak leszünk szexuálisan, stb...

minden, ami az utódnemzéshez-felneveléshez szükséges. De nagyon megterhelő a szervezet számára a szerelem, ezért van egy "határ". Pedig milyen jó lenne mindig szerelmesnek leni, sosem lennének megcsalások, szétszakadó családok :)

Az evolúció így alkotott meg minket. ez van :)

2017. júl. 27. 22:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Ezt most értsem ugy hogy ne számítsak arra hogy mindig együtt maradunk?
2017. júl. 28. 06:39
 8/8 anonim ***** válasza:

Ez marhaság. Nincs ilyen biológiai vagy egyéb törvényszerűség, hogy márpedig az első nagy szerelem mindig szakításban végződik. Van akinél igen, van akinél nem. Én is most élem az első nagy szerelmemet, 9 hónapja tart, már azt tervezgetjük hogy egy év múlva, ha ő is leérettségizik, összeköltözünk. Többször mondta hogy elvenne feleségül, én meg hogy hozzámennék. Remélem, és bízom benne hogy örökké tart, persze biztos nem lehetek benne, de az 10 év múlva se lehetnék.

Én azt mondom, élvezd a kapcsolatotokat nyugodtan, tervezz hosszú távra, akár örökké, ha most úgy érzitek, azzal meg hogy elmúlik-e a nagy szerelem, elég akkor foglalkozni, ha valamelyikőtök oldalán elmúlt.

19L

2017. júl. 31. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!