Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmulik az első nagy szerelem vagy megmarad?
A szerelem érzés elmúlik. max 3 évig tart. nekem fél évig. utána a kötődés-szeretet veszi át a helyét.
A szerelemnek az a lényege csak, hogy ez utóbbiak kialakulását segítse. Szerelem miatt nem vesszük észre párunk hibáit, magunkhoz engedjük, magunkhoz húzzuk, nagyon aktívak leszünk szexuálisan, stb...
minden, ami az utódnemzéshez-felneveléshez szükséges. De nagyon megterhelő a szervezet számára a szerelem, ezért van egy "határ". Pedig milyen jó lenne mindig szerelmesnek leni, sosem lennének megcsalások, szétszakadó családok :)
Az evolúció így alkotott meg minket. ez van :)
Ez marhaság. Nincs ilyen biológiai vagy egyéb törvényszerűség, hogy márpedig az első nagy szerelem mindig szakításban végződik. Van akinél igen, van akinél nem. Én is most élem az első nagy szerelmemet, 9 hónapja tart, már azt tervezgetjük hogy egy év múlva, ha ő is leérettségizik, összeköltözünk. Többször mondta hogy elvenne feleségül, én meg hogy hozzámennék. Remélem, és bízom benne hogy örökké tart, persze biztos nem lehetek benne, de az 10 év múlva se lehetnék.
Én azt mondom, élvezd a kapcsolatotokat nyugodtan, tervezz hosszú távra, akár örökké, ha most úgy érzitek, azzal meg hogy elmúlik-e a nagy szerelem, elég akkor foglalkozni, ha valamelyikőtök oldalán elmúlt.
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!