Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom áthívott magukhoz? Első alkalom!
Nem az hogy nem merek rákérdezni és valószínűleg fel is fog jönni a téma de csak akkor ha már ott vagyok. Nyilvan nem fogom hagyni hogy bármit is csinaljon amit én nem akarok és őszintén fogok kommunikalni az erzeseimrol. Ha meg neki nem tetszik akkor annyi volt a dolog részemről.
De, addig nem találkozok vele sok időre és nem tudnám felhozni csak ugy a temat és mivel ez egy olyan oldal ahova lehet kérdéseket kitenni gondoltam meg merem kérdezni ezt..
Egyedül él? Szülőkkel? Egy barátjával?
Ezt jó lenne tudni.
Egyébként meg elsőnek igaza van. Ha bármi kérdésed ,tedd fel a barátodnak.
Dejó,hogy van ez az oldal ahova kérdéseket lehet feltenni anélkül hogy azt mondanák neked kérdezd meg mástól! Szupi ötlet, szerintetek is?
Egyedül él egyébként.
1. Mondtam, hogy szívesen fel megyek hozzá de nálam az ottalvós buli nem jelent egyet a szex-szel.
2. Nem csodálkozom.
De mi az, amiért még nem szertnéd vele a szexet?
Nem vagy szerelmes? Korainak tartod? Vagy mégsem bízol benne eléggé?
Gondolom, azt hiszi, hogy lesz valami, erre felhívhatod már most a figyelmét, hogy nem szeretnéd még. (ha valóban nem akarod).
Nyitottabban kéne/kellett volna a szexről beszélnetek.
Szerintem tuti lesz valami koztetek. Kis petting, együtt alvás, stb.. Nem muszáj azonnal lefeküdni, a szexuális élmény nem azonos 100% ban a behatolással. Azonban érdemes előre jelezned, hol van a határ. (Pl. Szeretném, ha a bugyim rajtam maradna)
Jó szórakozást csajszi <3
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!