Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Megtartsam az első szerelmem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtartsam az első szerelmem?

Figyelt kérdés

15 éves korom óta voltunk együtt, most leszek 26. Rengeteg mindent átéltünk..

Röviden a szitu az, hogy kiköltöztünk külföldre, de én nem bírtam ott lakni ezért inkább otthagytam és hazajöttem. Egy évig voltunk külön, mindvégig nagyon hiányzott viszont idő közben megismerkedtem mással és beleszerettem. Nemrég azonban felbukkant a régi szerelmem azzal, hogy nem bír nélkülem élni, inkább visszajönne hozzám.. Beadtam a derekam és kibékültünk. (A másik srácot dobtam.) Még nem költözött vissza de nagyon félek, hogy mégis jobban szeretem azt akit dobtam...

Ugyanakkor nagyon sokra tartom azt a 10 évet amit együtt töltöttünk, nem akarok csak úgy továbblépni. Annál azért többnek érzem. Teljesen tanácstalan vagyok, tudom nekem kell dönteni de érdekelne hogy kívülállóként ti mit gondoltok erről? Vagy esetleg tapasztalat..

2017. júl. 5. 19:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát csak ki tudod találni, hogy melyik felé húz a szíved...

(26 N, szintén első kapcsolatom van 6 éve)

2017. júl. 5. 19:37
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha az első jól működött,őszinte kapcsolatotok volt,szerettétek egymást önzetlenül... Én az első mellett döntenék.
2017. júl. 5. 19:38
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

A külföldre költözés mindig jó teszt egy kapcsolatnak. Van, akiket összekovácsol. Ők tudják, hogy rendben van a kapcsolatuk és jó párost alkotnak. Vannak, akik meg szétmennek. Ti szétmentetek, te már beleszerettél másba. Ennél jobb jele nincs annak, hogy vége.

Kár itt bohóckodni meg jojózni. Igen, együtt voltatok tíz évig, de ennek már vége. Csak azért fordultok még egymás felé, mert ezt szoktátok meg és nem ismertek mást. Ha viszont tényleg jó lett volna, nem hagytad volna ott.

2017. júl. 5. 19:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!