Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Az első nagy szerelem után a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az első nagy szerelem után a következő felülmúlhatja azt?

Figyelt kérdés

Párommal már 1 éve vagyunk együtt. Az exével 6 évet voltak, ő volt neki az első szerelem, de a csaj átverte rendesen ami mély seb lett benne, de bízom, hogy én lehetek rá a tapasz. Viszont van olyan érzésem, hogy én még se tudom felülmúlni az exét, semmilyen téren. Állítólag világi szerelem volt az övéké de rajta a mi kapcsolatunkon nem látom. A szeretet kimutatja, szavam se lehet csak mégis..

A kérdésem lényegében az lenne, hogy van e valaki hasonló cipőben, vagy, hogy mit tegyek, hogy én is kiváltsam azt amit előző.

2017. jún. 30. 22:02
 1/4 anonim ***** válasza:
Simán
2017. jún. 30. 22:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Egy cipőben járunk...én próbálom úgy felfogni, hogy az exét egyenesen megutálta mikor az átbaszta, de nehéz, mert tudom, hogy belé mennyire szerelmes volt és azt is elmondta, hogy velem nem érzi ezt, de ugyanakkor tudom, hogy annyira szeret amennyire csak tőle telik
2017. jún. 30. 23:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Ostobaság versenyezni az exszel. Békélj meg vele, hogy az ex egy fontos ember a párod életében. 6 év alatt biztosan sokat fejlődött mellette, sok mindent megélhettek együtt. Ha akar, engedd, hogy meséljen róla. Tanulj belőle minél többet. A tiétek már egy másik kapcsolat, egy teljesen másik történet. Ne gyógytapasz akarj lenni, hanem a társa. Ha csak gyógytapasz vagy, letép téged, amint begyógyul a seb. Természetes, ha szomorú az ex miatt, vagy ha gyakran eszébe jut. Ilyenkor kérdezd meg a barátodat, hogy mit szeretne. Hagyd magára egy kicsit, vagy legyél vele. Akármi is a válasz, ne sértődj meg.
2017. júl. 1. 00:18
 4/4 anonim ***** válasza:
Talán jobb lett volna ha egy ideig 1-2 evig egyedul van miutan exevel szakitottak es utana kezd uj kapcsolatba.Az en parom hala egnek mar akkor ismertem meg mikor az exen mar biztos tullepett.Mint megtudtam,ok is 4evig voltak egyutt es bevallom egy picit zavart,hogy lesz e majd hasonlitgatas,de nem.Olyan emberrel sosem jovok ossze aki par hete szakitott es azert akar becsajozni,hogy felejtsen.
2017. júl. 1. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!