Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az első szerelem mindhalálig elkísér?
Figyelt kérdés
Ahogy a dalban is elhangzik...Eszetekbe szokott jutni az első szerelmetek, vagy ha véletlenül találkoztok, hogy éreztek akár több év távlatából?2017. aug. 14. 16:01
11/12 anonim 

válasza:

Nem feltétlenül az első! De a legnagyobb az biztos!
12/12 anonim 

válasza:

Nemrég írtam ki hasonló kérdést, az első szerelemmel kapcsolatban.
Én 11 éves voltam, ő 13. Általános iskola. Most közel 30ak vagyunk. Én vagyok a nő. Nagyoooon odavoltam érte. Azóta is sokat eszembe jutott már, egy illat, egy zene kapcsán vagy csak úgy...
Aztán nem olyan rég megkeresett, hogy mi van velem azóta. Őszinte leszek, megbolygatott. :)
Soha nem lesz közömbös a számomra úgy érzem, és mindig jó szívvel fogok rá gondolni. Már nem vagyok szerelmes persze, de szép elmék, hisz ő volt az első szerelem, az első csók. Szex természetesen nem volt. De ez így volt jó. :)
Később mikor volt párom és szerelmes voltam, az is jó érzés volt, de össze sem hasonlítható az elsővel. :)
Én úgy gondolom, igen, valamilyen formában elkísér mindhalálig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!