Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek, az első szerelem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, az első szerelem utáni szakítás fáj a legjobban?

Figyelt kérdés
2017. aug. 7. 21:17
 1/8 A legrosszabb ***** válasza:
Fájni fájt akkoriban, de már régóta nem fáj. Nem pusztultam bele.
2017. aug. 7. 21:18
 2/8 A kérdező kommentje:

Úgy értem, hogy ezt az érzést meglehet szokni?

A szerelem utáni fájdalmat.

2. vagy 3. alkalomnál jobban tudjuk ezt kezelni?

2017. aug. 7. 21:20
 3/8 A legrosszabb ***** válasza:
25%
Nekem a második szakítás is elég szarul esett, pedig én voltam az, aki egyik napról a másikra lezárta azt a párkapcsolatnak hazudozott katyvaszt, ami felőrölte volna az idegrendszeremet. Nyilván ha harmadjára is beleesnék valakibe, akkor is ugyanúgy fájna, mivel őszintén szerelemből szeretném a másikat. (Na ilyen azért nem fog történni, hogy valakibe beleessek. Megfontoltabb vagyok annál, hogy hitegessem magam ezzel a baromsággal.)
2017. aug. 7. 21:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen a következő 1-2 kapcsolat. Szerintem nem lehet megszokni, bár csak kétszer éltem át (bár tőlük többször is >.<), mindkétszer belehaltam egy kicsit, és nem megy gyorsan a továbblépés sem, mert nagyon nehéz elfogadni az ilyesmit, és megbirkózni vele, hogy neki tényleg nélkülem a jobb, mikor én annyira szeretem. Talán ahogy átmész ezeken a fázisokon, gyűjtöd a tapasztalatot, később lehet ebből erőt meríteni, de ha elég mély kapcsolataid lesznek később, ugyanúgy fájhat sajnos.
2017. aug. 7. 21:27
 5/8 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem biztos, hogy az első után. Lehet, hogy későbbinél sokkal rosszabb lesz.

Először még fiatal vagy , majd jön egy másik és megint jön és megint jön és megint ....aztán ahogy egyre idősebb leszel már egyre nehezebben jön, és ha végre találsz egyet akibe szerelmes leszel, jobban fog fájni mert úgy érzed majd, hogy egyre kevesebb és kevesebb lehetőséged és időd lesz majd rátalálni egy újra,,,

2017. aug. 7. 21:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem az ember megtanulja kezelni a dolgot! Rájön az előző szakítás után is lett kapcsolata (első után sokan gondolják ,hogy nekik már soha nem lesz senkijük). Közben érettebbek lesznek stb..Szóval részben igen, az első fáj a legjobban. Rossz példa de azt mondják a 3. 4.... gyerek már szinte kiesik, az elsővel meg kell szenvedni!
2017. aug. 7. 21:35
 7/8 anonim ***** válasza:
A be nem teljesült, plátói első szerelem sokkal de SOKKAL jobban fáj. Örülj neki nagyon, ha annyival megúsztad...
2017. aug. 7. 22:46
 8/8 anonim ***** válasza:
Az első rossz volt,de utána csak egyre rosszabbak lettek :)
2017. aug. 8. 00:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!