Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kezeljem, hogy a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem, hogy a párom sokat játszik számítógépen?

Figyelt kérdés

Mármint, én soha semmivel nem játszottam és nem értem, hogy nekik az mire jó. Friss még a kapcsolatunk és egyelőre nem tudom hova tenni, hogy sokat ül a gép előtt. Egyébként teljesen normális, intelligens pasi, sikeres a sportban, sikeres a munkájában, engem is szuperül motivál, halál szerelmesek vagyunk és harmóniában vagyunk. Csak kicsit féltem, nem szeretném hogy a játék miatt feszült legyen vagy hogy ha sokáig fent van akkor az másnap a munkája rovására menjen... Vagy később a kapcsolatunkra.

Nem akarom megváltoztatni és nem várom, hogy bármiről lemondjon amit szeret, nem erről van szó. Egyszerűen nekem ez olyan idegen, hogy kicsit aggódom és nem tudom milyen lesz később.

Mások pasija is relatíve sokat játszik?

2017. júl. 31. 22:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%
Játssz te is valami szimpatikus játékkal, van éppen elég! Nekem is van csomó kedvencem - Tyrian, Dűne 2000, Impérium Galactica 2, ami ráadásul magyar játék! - szóval nincs evvel semmi baj. Keress olyat amit ketten is tolhattok, úgy még élvezetesebb, ilyen a Tyrian is. Mindenkit meg kell benne ölni, tehát rossz játék már nem lehet :) és külön gép se kell hozzá!!!
2017. júl. 31. 22:33
 2/14 anonim ***** válasza:
13%
Mondjuk takaríthatod a lakást vagy főzhetsz neki amíg játszik.
2017. júl. 31. 22:36
 3/14 Estádio de Felchút ***** válasza:
24%
Menj el pasizni.
2017. júl. 31. 22:43
 4/14 A kérdező kommentje:

1# engem egyszerűen nem érdekel és nem köt le semmi ilyesmi. Van hobbim, ami részben a munkám is, azzal sokat foglalkozom, illetve szeretek kirándulni, olvasni, sétálni, stb stb. De a játékok és a filmek nem érdekelnek, utóbbit is csak miatta nézem, mert ő szeretni, én megszeretek hozzábújni... :)

2# természetes hogy főzök neki, vagy kitakarítok, teregetek, vasalok, mosogatok. De azoknak is megvan a maga ideje, és nem feltétlen van összhangban azzal, amikor ő játszik. :)

2017. júl. 31. 22:46
 5/14 anonim ***** válasza:
Nyáááááá, Kérdező, túlságosan elzárkózol a jótól, Kérdező. Nem azt mondtam, hogy 24/7 nyomass egy számítógépes játékot, hanem hogy legyen olyan, amit ketten is tudtok játszani, és ő is örül annak hogy vele játszol, te meg annak örülsz, hogy játszhatsz vele. Nekem is volt olyan csaj, aki a Sátán művének tartotta a játékokat, végül aztán találtunk olyat,ami mindkettőnknek jó volt, és nem is bántuk meg :))) hidd el hogy nem lehetetlen! Nem mondanám, ha nem így lenne :)))
2017. júl. 31. 22:52
 6/14 A kérdező kommentje:
Már elkezdtem barátkozni vele, ismerkedem a fogalmakkal és megnéztem a karakterét, és örült neki, mondta, hogy "persze, pár hónap és már jobban fogok játszani mint ő". :) De egyelőre olyan távol áll tőlem... Pedig minden másban passzolunk. :)
2017. júl. 31. 22:56
 7/14 anonim ***** válasza:

Ezért is javasoltam olyan játékot, ami nem olyan bonyolult, és nem kényszerből játszanád, hanem mert tényleg élvezed :) a Tyrian is ilyen, és ahhoz internet se kell, egy gépen simán tudtok ketten játszani.

Nékem az volna a javaslatom, hogy te magad találj olyan játékot, amit - ha nem is túl lelkesen - de el tudnál viselni, ha ketten játszanátok. Ez nem kell hogy netes multiplayer játék legyen, simán megteszi egy múlt századi is. Sőt, azok többnyire jobbak is csomó mindenben. Tehát NEM az a lényeg, hogy erőltesd rá magad arra amit ő szeret, hanem hogy lelj egy játékot, amivel úgy-ahogy elboldogulsz, és megmutatod néki, így közös nevezőre juttok, és a kecske is jóllakik & káposzta is megmarad :))))))

2017. júl. 31. 22:58
 8/14 anonim ***** válasza:
5%
Hagyd el, kulonben a te eleted is elpazarolja.
2017. júl. 31. 23:34
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

az olyan retardáltak tanácsát nem érdemes megfogadni, mint a nyolcas :D

kérdező: amíg ez nem megy a kapcsolatotok vagy a munkája rovására, addig semmilyen gond nincs ezzel. feszült nem lesz tőle, éppen hogy ezzel vezeti le.

2017. júl. 31. 23:58
 10/14 anonim ***** válasza:
7%
A jatekfuggo retardaltak tanacsai jobbak?
2017. aug. 1. 00:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!