Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan kezeljem, ha a titkos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezeljem, ha a titkos szerelmem talált valakit? N/23 F/26

Figyelt kérdés

Van egy "titkos szerelmem", már évek óta. Egy férfi, kb. havi 1X látom. Van hogy hónapokig nem, máskor akár havi 2-3X is. Ezen kívül nem is szoktam beszélni vele se telefonon, se chaten.

De már évek óta bele vagyok esve úgymond, mindig is ilyen titkos szerelmem volt. Mindig megdobogtatja a szívem; mindig miatta csípem ki magam amennyire csak nem feltűnő, amikor találkozunk; minden romantikus ábrándozásomban, álmodozásomban ő szerepel férfiként...

Amikor kérdezik tőlem az ismerőseim, "mi a helyzet pasifronton", "mi van a magánéletemmel", mindig azt válaszolom, semmi, és közben rá gondolok. Amikor azt kérdezik, ismerkedek-e, azt szoktam mondani, mindig nyitott vagyok, de nem kifejezetten keresek, és közben rá gondolok... Amikor közeli ismerős kérdezi, de nincs is senki aki tetszik, bevallom, de van, még mindig ugyanaz, és ilyenkor őt értem alatta. Ilyenkor húzzák a szájukat, még mindig? Hisz már évek óta kb. :/ Mondom igen, még mindig. Kérdik de akkor miért nem lépsz, én meg csak megvonom a vállam. Szánalmas igazából...

Na mindegy, és most lett neki barátnője, és egyszerűen nem találom a helyem. Nem tudom mit kezdjek a helyzettel. Ideje lenne "kiábrándulnom"? :/ De ugyanúgy tetszik, csak nehezebb ábrándozni, és nem feldob ha látom, hanem fáj mert együtt látom egy lánnyal. Egyszer láttam őket csókolózni, és hát még sosem láttam őt csókolózni, mindig úgy képzeltem, majd ha csókolózik, az velem lesz... De nem.

Szóval dióhéjban: egy hosszú idő óta húzódó titkos szerelem abba fulladt, talált valakit, és ezért én nem találom a helyem. Még senkinek, aki tudta hogy belé vagyok esve, nem mondtam, hogy összejött valakivel. Mert akik meg tudják, hogy összejött valakivel, nem tudják, hogy belé vagyok esve.

Mindig látom őket ahogy együtt érkeznek, együtt mennek el, összebújnak, húzzák egymást, stb., és mindenki ünnepli a kapcsolatukat, örülnek hogy talált komoly barátnőt. Nekem ez az egész úgy fáj, mindig úgy képzeltem, velem fog majd összejönni.

2017. júl. 12. 23:54
 1/9 A kérdező kommentje:
Ez nem siránkozás.
2017. júl. 12. 23:56
 2/9 anonim ***** válasza:

Most már tudod, hogy lépni kellett volna.

Engedd el (amúgy sem volt semmi) és ha találsz még valakit, akkor cselekedj.

2017. júl. 13. 00:00
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de szerintem egy tízessel elírtad a korodat :P

Nekem inkább úgy tűnik, hogy L/13, F/26

:D

2017. júl. 13. 00:05
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem utoljára 13 éves koromban volt ilyen :D

Lépned kellett volna. Így utólag sem értem, miért nem vállalod fel, hogy neked ő tetszik? Ez lenne számomra a nyílt és logikus lépés. Mi értelme titkolózni? Nem fog ettől sérülni az egód, nem fog senki utálni miatta... Így tiszta sor. Lehet, hogy ő sem tudja, és nem a kezdeményező típus. Ha szereted is, akkor meg örülj, hogy boldog párkapcsolatban él.

2017. júl. 13. 00:31
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogyhogy hogyan? Talan ideje tovabblepni es nem egy rakas luzer szerencsetlensegkent viselkedni, ahogy eddig tetted. Esetleg ha legkozelebb megtetszik valaki, talan csinalj is valamit ahelyett, hogy magadban abrandozol a sotet haloszobadban, mint valami pattanasos tinilany a kedvenc szineszerol...
2017. júl. 13. 01:01
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem ismered es nem is beszeltel meg vele akkor egy olyan emberbe vagy szerelmes akinek a kulso tulajdonsaga adott, a belso pedig az amit te hozza kepzelsz. Ezert kell megismerkedni a kiszemelteddel, mert a kulso es belso tulajdonsagai egyutt teszi ot egy olyan emberre akit szeretsz vagy sem. Te most csak egy kepzeletbeli embert szeretsz, aki tokeletes. De senki nem tokeletes, te sem es egy kapcsolat sem, a szerelem sem. Szoval feleslegesen keseregsz, es kozben lehet nem veszed eszre azt a ferfit aki rolad abrandozik hasonlo keppen.
2017. júl. 13. 01:18
 7/9 anonim ***** válasza:
43%
legyél titkos szerető :D
2017. júl. 13. 01:22
 8/9 A kérdező kommentje:
#6 De ismerem és mindig beszélek vele amikor találkozunk. Baráti viszony van köztünk. Az ő részéről.
2017. júl. 13. 01:28
 9/9 mikeXxX ***** válasza:
Csak hogy teljesen őszinte legyek nevetek rajtad mert oda vagy valakiért és nem tettél semmit sem érte max magadban taktikázgattál nesze neked itt a végeredmény lépj tovább és a következőnek mond el mit érzel ! 38f
2017. júl. 13. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!